Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı Peynirli Tava Böreği

Ispanaklı Peynirli Tava Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Ispanaklı Peynirli Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*5 adet yufka

Sosu için:

*1 adet yumurta
*1 çay bardağı süt
*1 çay bardağı su

İç malzemesi için:

*Yarım bağ ıspanak
*100 gr peynir
*1 tatlı kaşığı pulbiber

Ispanaklı Peynirli Tava Böreği Tarifi Yapılışı
Herkese merhabalar yapımı çok kolay nefis lezzetli börek tarifi ??

Similar threads

Ispanaklı Peynirli Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler *2 yufka *250 gr ıspanak *100 gr beyaz peynir *Pul biber *Tuz Sosu için; *1 su bardağı süt *1 yumurta *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Tuz Ispanaklı Peynirli Tava Böreği Tarifi Yapılışı Ispanağı doğrayıp, yıkayalım ve suyunu iyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Nefis Ispanaklı Peynirli Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler *250 Gram Doğranmış Haliyle Ispanak(9 10 Köke tekabül ediyor *1 Demet Maydanoz *2 Adet Yeşil Soğan Yeşil Dallarıyla Birlikte *İsteğe Bağlı 1 Adet Yeşil Sarımsak Yeşil Dallarıyla Birlikte *4 Tepeleme Yemek Kaşığı Un *3 Büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Peynirli Ispanaklı Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler İç harcı; *1 adet soğan *Peynir *Ispanak *3 adet yufka *Tuz Karabiber pul biber Sosu; *3 yumurta *1, 5 bardak süt *2 yemek kaşığı yoğurt *1 çay kaşığı Karbonat Peynirli Ispanaklı Tava Böreği Tarifi Yapılışı İlk önce ıspanak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ispanaklı Peynirli Sigara Böreği Tarifi İçin Malzemeler *Sigara böreklik yufka (2 paket kullandım) *200 gram ıspanak *3 baş yeşil soğan *250 gram lor peyniri *1 küçük dilim tuzlu beyaz peynir *1 çay kaşığı karabiber *1 çay kaşığı pulbiber *Yarım çay bardağı sıvı yağı Üzerine sosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ispanaklı Peynirli Kol Böreği Yufka İle Tarifi İçin Malzemeler *6 adet yufka *1 çay bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ İÇİ İÇİN *Yarım kilo ıspanak **200 gr dan az beyaz peynir yada lor peyniri (Ben lor kullandım) *1 adet soğan *1 tatlı kaşığı kuru nane *Tuz, karabiber, pulbiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt