Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ispanaklı Ve Balkabaklı Kek (İkisi Bir Arada)

Ispanaklı Ve Balkabaklı Kek (İkisi Bir Arada)
0
69

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Ispanaklı Ve Balkabaklı Kek (İkisi Bir Arada) Tanımı İçin Malzemeler

• 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1.5 2 su bardağı kadar un (Undan una farklılık gösterebilir)
  • 2 tane kabartma tozu
Ayrıca;
  • 15-20 kol ıspanak
  • 1 çay bardağı su
  • 1 su bardağı kabak püresi

Ispanaklı Ve Balkabaklı Kek (İkisi Bir Arada) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabakları mevsiminde alıp haslıyorum şekersiz.
  2. Sonrada 1 er su bardağı olarak dolaba koyuyorum.
  3. Sonrasında da çıkartıp kullanıyorum.
  4. Ispanaklar haşlanır ve blendir ile ezilir.
  5. Kek için.Yumurta ve şeker köpürene kadar çırpılır.
  6. Sıvı yağ, yoğurt eklenip çırpılmaya devam edilir.
  7. Un yavaş yavaş eklenir, kabartma tozu eklenip çırpılır.
  8. Hamurumuzu ikiye bölelim.
  9. Yarısına kabak püresini başka kaptakine ıspanak püresini ekleyelim. Ve karıştıralım. Gerekirse un ekleyebilirsiniz.
  10. Dikdörtgen borcamı yağlayalım.
  11. Ardından biraz ıspanaklı ve balkabaklı karışımdan dökelim tepsiye hamurlar bitene kadar devam edelim.
  12. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.
Ispanaklı Ve Balkabaklı Kek (İkisi Bir Arada) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ispanaklı Brokolili Balkabaklı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk soğan4 diş sarımsakBüyük soğan boyutunda 1 modül brokoliBüyük soğan boyutunda balkabağı2 kök ıspanak2 adet orta uzunluk havuç1 çay bardağı kırmızı mercimek1 su bardağı tavuk suyuYarım su bardağı süt3 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bardakta Kedidili Balkabaklı Tatlı Tanımı İçin Materyaller 1 dilim kabak1 su bardağı şekerYarım su bardağı su Kreması için 1 poşet toz krem şanti1 su bardağı süt1 paket kedidili bisküvi1 su bardağı süt Süslemek için Fıstık tozu Bardakta Kedidili Balkabaklı Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Altı Kurabiye Üstü Browni Kek (İkisi Bir Arada) Tanımı İçin Malzemeler Kurabiye için; 125 gram tereyağ yahut margarin1 adet yumurta1 çay bardağı şeker1 çimdik tuzYarım paket kabartma tozuYarım paket vanilin1 çay bardağı damla çikolata2 yahut 2.5 su bardağı un Brownie için; 3 adet yumurtaYarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Balkabaklı Kek Tarifi İçin Malzemeler 1 tane muz1 tane elma1 yumurtaBüyük boysa kabağınız 1 dilim kabak (Benim kabağım küçüktü 3 dilim koydum)10 tane hurma1 çay bardağı bademli süt (Eğer yoksa bir çay bardağı normal süt 1 avuç içi kadar kabuğu soyulmuş badem)1 su bardağı kadar yulaf1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Balkabaklı Tahinli Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Tabanı için: 2 paket burçak bisküvi1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz50 gram tereyağı Keki için: 2 yumurta1 su bardağından 1 parmak eksik şeker200 gram labne200 ml süt kreması1 paket vanilya2 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı un Arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt