Ispanaklı Yoğurtlama Tanımı İçin Gereçler
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 orta uzunluk kuru soğan
- 1 yarım kırmızı sivri biber
- 3-4 adet mantar
- 100gr ıspanak
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz ve tatlı tozbiber
- 300gr yogurt
- Zeytinyağda kavrulmuş ceviz
Ispanaklı Yoğurtlama Tanımı Yapılışı
- Zeytinyağda soğan ve biberi küt kesip altın rengini alanada kadar kavuruyoruz.
- Sonra ıspanak ve mantarları ekleyip devam kavuruyoruz.
- Ispanak ve mantar eridikten sonra baharatlarımızı ve sarımsağı ekleyip soğutuyoruz.
- Yoğurdumuzu ekleyip cevizle yağımızı ekliyoruz. Afiyet olsun????.