Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

istanbul bronşiti ilaç

istanbul bronşiti ilaç

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
istanbul bronşitinde kullanılan ilaçlar
İstanbul bronşitinde hangi ilaçlar kullanılmalı
İstanbul bronşiti tedavisi

istanbul bronşiti belirtileri olan hastaların ilk olarak detaylı ilk muayeneleri şarttırYani başka bir hastalık etkeni varsa bulunup çare edilmelidir Hastaların yakınması allerjik olabilir, kronik sinüzitten kaynaklanabilir, astım olabilir, reflü olabilir veya başka bir nedenle hasta öksürüyor olabilir Eğer diğer bir neden bulunamıyorsa ve Büyükşehir Bronşiti tanısı kondu ise hastaya bazı ilaçların kullandırılarak rahatlaması sağlanmalıdır

Tedavide genelde kullanılan ilaçlar ağız ve burun yolundan alınan oral veya inhaler antihistaminikler, steroit türü bazı ilaçlardır Hastalık döneminde kullanılan bu ilaçlar bazen klinik bulgu olmamasına rağmen 23 ay gibi kullanılarak koruyucu tedavi verilebilir Bu Nedenle hastanın yakınmaları düzeltilir Hatta bazı hastaların her yıl kış mevsimi aylarında bu ilaçları hekim kontrolü aşağıda uyumlu koruyucu olarak ta kullanması gerekebilir Eğer tedavi edilmez ya da koruyucu tedaviler verilmez ise hastalık kronik bir seyir alabilir Astım hastalarının bir kısmının hava kirliliği gibi kimyasal maddelere karşısında da çok hassas oldukları düşünüldüğünde, ilerleyen yıllarda astım hastalığı gibi düzenli ilaçlarla tedavi edilir hale gelmesi kaçınılmaz olabilir Hastalıkta antibiyotiğin yeri yoktur Oysa eklenen enfeksiyonlar nedeni ile doktor kontrolünde antibiyotik kullanımı da olabilir *

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt