Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte Süpermen'in gizli günlüğü...

İşte Süpermen'in gizli günlüğü...
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İşte Süpermen'in kuytu günlüğü 7 Ocak Perşembe Bugün yine Klark Şehir kılığında işe gittim Bu salak Klark'ı oynamaktan bıktım bundan böyle Sen kalk koskoca Süpermen ol, ondan daha sonra otobüsle, dolmuşla işe git Otobüste sıkışık sıkışık giderken fordçunun biri arkama geçti, ağzı da leş gibi sarımsak kokuyordu Iblis dedi ama sok şu herifin ağzına elini, parmaklarını gözünden çıkar Otobüsün lastiği patladı İşin yahut yürü babam yürü İşe de geç kaldım üstelik üzerine fırça yedim Kahve makinesinden kahve alırken üstüme döktüm Luis her zamanki gibi dalga geçti Öğle yemeğinde çorbamdan sinek çıktı Yemekten dönerken Süpermen kılığına girip düşen bir uçağı kurtardım Halk Müziği tekrar fazla yaşa Süpermendiye bağırdı, ben de onlara sevimlilik yapıp el salladım 8 Ocak Cuma Bıktım bundan böyle bu dünyada yaşamaktan Değil dost ben bu dünyaya alışamadım Bugün gazetedeki arkadaşlarla beraber öğle yemeğine Meksika lokantasına gittik Hay gitmez olaydım Yemekte Meksika usulü kuru fasulye yedik Sen misin yiyen Akşama kadar gazdan geberdim Gaz mesele yok birader, affedersin osurunca geçer Fakat ya osuramayınca? Midemde atom bombası patlasa bir şey olmaz lakin bu Meksika fasulyesi garip birşey Süperbağırsaklarım birbirine dolandı sandım Acilen hafiften osursam binalar yıkılacak, osurmasam geberecem Evrendeki kötü güçlerin baş edemediği süper kahraman Süpermen'i bir uyduruk kuru fasulye öldürecek Tuvalette üstümü değişip uzaya gideyim dedim, benden önce herifin biri girdi, tam iki saat çıkmadı Ne yaptın birader iki saat takvim mı sıçtın Yuh be Sonunda Süpermen olup uzaya kaçtım Uzayda bir hoş zangır zangır osurdum Ooohh bee, dünya varmış Garip rahatladım bu vesileyle yanlışlıkla arkamı Ay'a dönüp öyle osurmuşum, benimki süper ossuruk Ay'ın etki alanında iki derecelik sapma meydana geldi Neyse onu da yörüngesine oturttum artık kuru fasulyeyi de kriptonit gibi zararlı maddeler listesine koyuyorum İnşallah düşmanlarım bu durumu öğrenmezler 9 Ocak Cumartesi Bugün tatil Deyli Planet gazetesine gitmedim, çok mutluyum Can sıkıntısından geberdim Daha Sonra bizim Betmen'le Örümcek Adam aradılar Akşama dek elli bir, yanık, pişti falan oynadık Okey de oynayacağız ama birader dünyada üç tane süper kahraman var, olmuyorOkeye dördüncü kahramanı dört gözle bekliyoruz ama beyhude Herkes bizim gibi dünyanın derdiyle uğraşacak dek enayi mi arkadaş 10 Ocak Pazar Canım sıkılınca şöyle bir şehri dolaşayım dedim Çok hoş bir hatun gördüm Süper üfürüğümle hatunun eteğini el altından havaya kaldırdım O ne be? Meğer karı içine don giymemiş Onu öyle görünce acayip azdım Anlamsız bir telefon kulübesi bulup üç saniyede on iki posta otuzbir çektim Anca rahatladım Bu yaşa geldik hala otuzbir çekiyoruz Şu Luis'le evlensek de abazalıktan kurtulsak Lakin olmuyor birader Şu babamın yaptığı keleği de kimse yapmadı bana Beni dünyaya gönderirken yanıma dahası kız çocuğu koysaydı, biz de dünyada böyle sap gibi dolaşmazdık Onunla bir hoş evlenip çolukçocuğa karışırdık Peki babam ne yapmış? Yanımıza bir Kripton malı şişme bebek koymuş O da 5 sene önce bir azgınlık zamanımda patladı Dünyadakilerde benim hızıma dayanamayıp eriyor Benim kaderimi yazar eller kırılsın, ne diyeyim 11 Ocak Pazartesi Yine mesai başladı Yeniden ayni patırtı Yeniden ayni koşturmaca Yeniden ayni salak Klark Yine ayni çokbilmiş Luis Yine ayni felaketler, Yine ayni fazla yasa Supermenlafları Yine ayni göstermelik sırıtmalar Hiç değişen bir şey değil Milletin keyfi keka İstediğini yeiç, istediğinle yatkalk, kılıktan kılığa girmene hiç gerek değil Oh ne güzel Ahali de keşke Süpermen gibi olsak der Hadi oradan Bu dünyada Süpermen olacağıma keşke Kripton'da çöpçü olsaydım Ah gurbet ah Kendi derdim yokmuş gibi bi de el alemin derdiyle uğraş Herkesin derdine tedavi bulmaya zoraki muyum dost? Hadi büyük felaketleri, dünyanın başına bela olan zibidilerle uğraşmayı anladık, üstelik ıvırzıvır islerle uğraşıyoruz Bilmem kimin köpeği kaybolmuş gel Süpermen, su borusu patlamış gel Süpermen Gel Süpermen, git Süpermen Babanızın uşağı mi var? Gecen gün birinin kıçında sivilce çıkmış bana sunu bir patlat diyor Bu insanlarla tamamen yüzgöz olduk birader,suc bizde Bunlara bu dek yüz vermeyecektik Bak Batmen'e, adamın yanında kimse yaklaşamıyor Ayrıca de ilginç varlıklı Biz de karin tokluğuna yiğitlik yapıyoruz Dünyayı kurtaran adammışız Hay sıçayım dünyanızın içine 12 Ocak Salı Bu gün çok kötüyüm Biriki gündür kabız olmuştum Bu kabızlık da benim için her şey gibi büyük dert Zaten bu dünyada bana darrahat sıçmak bile haram dost Çocukken köyde yöneticilik ediyorduk Orası geniş arazi Böylece ayrım edilmiyor Lakin ya koca Metropolis'te Şehrin göbeğinde olmuyor Mesela Arizona krateri gerçekten benim marifetimdir Metropolis'e ilk geldiğimde normal halk müziği gibi ben de tuvalete gitmiştim Biraz zorlayınca benim Süper bok tuvaletin betonunu delip dünyanın çok yemek yiyen göre çıkmıştı Zaten boşu boşuna dememişler azimle sıçan betonu delerdiye O vakit büyük olay oldu Fakat kimse bunun benim marifetim olduğunu anlamadı Bu azimli bir vatandaşın isidir deyip olayı kapattılarZaten o zamanlar böyle meşhur da değildim O zamandan bu yandan gevşemek için uzaya çıkıyorum Birincil baslarda iyi oluyordu Rahat dar isimizi görüyorduk Bu uzay araştırmaları falan çıktığından bu yanlamasına bundan böyle uzayda da kuytu değil arkadaş Zaten dünyanın yörüngesinde affedersin boktan bir uydu yapmıştım Bu insanlar beni burada da kuytu bırakmadılar Ben de Ay'ı tuvalet olarak kullanmaya başladım Ay yüzeyindeki bir çok krater benim eserimdir Lakin ne çare, ırk oraya da gelmeye başlayınca bu sefer Mars'a gitmeye başladım mükemmel oluyordu Hem orası kayalıkta bir yer Kıçımızı taslara siliyorduk çok iyi günlerdi onlar Daha Sonra insanlar oraya da uydu bilmem ne göndermeye başladılarOranında tadı kaçtı Bir gün Mars'ta gizli kuytu isimi görürken ansızın bir şeyin kıçımı yokladığını hissetim Benim bildiğim Mars'ta yaşam yok, arkama baktım insanların dünyadan gönderdiği robot kıçımı inceliyor Natürel tıpkı yamulttum robotu üzüldüm lakin ne yapalım birader bizim de kendimize gore bir imajımız var Ondan sonradan tüm dünyaya iste Süpermen' in süper götüdiye yayınlayacaklar Dünyanın maskarası olacağız Daha önceden de dünyanın yörüngesine sıçarken NASA astronotları bilmeden fotoğraflarımı çekmişlerdi Onları NASA'dan rica edip almıştım O olay öylece kapanmıştı Bu sefer herifler Internet cilt canlı yayın yapıyor arkadaş Sonra diğer gezegenlere, Jupitere, Satürn'e gitmeye başladım Bu ırk orada da bakımlı bırakmadılar Güneş sisteminin her yerini uydularla doldurdular Nereye gitsem karsıma ya bir uydu, ya da bir sonda falan çıkıyor Bir sefer güneşe gidiyim dedim, neredeyse kestaneyi kebap yapıyordum Ben de artık Güneş Sistemi'nin en uzak gezegeni Pluton'a gidiyorum Orası da fazla soğuk, adamın şeyi donuyor ama ne yaparsın iste,gurbetlik İste neyse gecen gün acayip kabız olmuşum İyileşeyim diye 10 kilo müshil aldım Vay sen misin bölge Bu sefer de ishal oldum Bu ishal beni mahvetti Örneğin gazetede çalışıyorum, zart, kriz geliyor Hemen tuvalete gidip kılık değiştiriyorum ondan daha sonra ver götünü pardon elini Pluton Bir hoş rahatlıyorum her yerde donup yerime oturuyorum, iki dakika sonradan bir kriz daha Hadi bir daha ayni seyler Tam 1643 kez Pluton'a gittim geldim Bir iki seferde Pluton'a varamadan donumuza ettik Pelerinmelerin tümü battı Allahtan Pluton'da bir miktar buz var Buzları süper gözlerimle eritip üstümü başımı yıkadım Hadieyvallah