İstedİm KI Denİz Gİbİ Olsun, Keza SiĞ Ayrıca Derİn İSTEDİM KI DENİZ GİBİ OLSUN, KEZA SIĞ AYRICA DERİNTürk Rock müziğinde kendine özgü vokal tekniği, bambaşka ve reformcu tavrı ile yer edinen Nev, 3 stüdyo albümü Işığım ve Gölgem�i Pasaj Müzik etiketi ile yayınladı Işığım ve Gölgem, Nev ve Naim Korudağ prodüktörlüğünde 1,5 yılda hazırlandı 12 şarkının yer aldığı albümde, Âmâ Kuyular ve Kelebek şarkılarının 2 bambaşka versiyonu yer almakta Albümdeki tüm şarkıların laf ve besteleri Nev�e ait Işığım ve Gölgem� in birincil klip şarkısı Sükûtu Düş, elektrik gitarla yapılan nağmeli solo melodisi ile dikkat çekiyor Nev, Sükûtu Hayal�de yaşanan aşkı ve yalnızlığı bir başkasıyla dertleşirmişçesine anlatıyor Aşk Meydanı adlı şarkısında birincil kere rap vokal yapan usta, Cevriye Cabbar�la muzipçe gülümsüyor Nev yeni albümünü anlatırken �İstedim ancak deniz gibi olsun Hem sığ ayrica derin olsun Sanmayın başkadır niyetim, sadece kucaklamak istedim� diyor 80�lerin naif ve lirik anlayışını 2000�lerin sounduyla birleştiren Nev, her zamanki dostça tavrıyla kendi hikayelerini ve aynası olduğu hikayeleri anlatmaya devam ediyor Alaturka tınıları PopRock merkezinde uyarlayan usta, Işığım ve Gölgem�i kendisi ile yüzleşmek, gölgesine sahip çıkmak, bazen bir kelebeği özgürce dokunmadan sevebilmek, ayrılık, acı, espri gibi temalara değinen bir albüm olarak nitelendiriyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.