İster Meze İsterseniz Salata Tadı Ve Sunumuyla Havuç Lahana Tarator Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet havuç
- Yarım mor lahana
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 diş sarımsak
- 1 kase yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Dereotu
- Ceviz
İster Meze İsterseniz Salata Tadı Ve Sunumuyla Havuç Lahana Tarator Tanımı Yapılışı
- Birinci olarak havuç ve lahana rendelenir.
- İstediğinize nazaran ölçüleri arttırabilirsiniz.
- Daha sonra zeytin yağı ile sotelenir.
- Evvel havucu tuz, sarımsak, yoğurt ve mayonez ile karıştırılır, birebir süreç lahanayada uygulanır.
- Ben kalıba evvel lahana sonra havuç karışımını döküp aksi çevirdim.
- En son olarak dereotu ve cevizle süsledim.
Afiyet olsun ????.