Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstiklal Marşı Kaç Yılında Yazılmıştır

İstiklal Marşı Kaç Yılında Yazılmıştır
0
485

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İstiklal Marşı Kaç Yılında Yazıldı

İstiklal Marşı Yazılış Tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı, 1921 yılında İstiklal marşı için bir şiir yarışması düzenledi Yapılan seçim sonunda, Mehmet Akif'in 20 Şubat 1921'de yazdığı Kahraman Ordumuzasungusunu taşıyan şiiri 12 Mart 1921 günü büyük genelde TBMM'nce İstiklâl Marşı kabul edildi *

Similar threads

İstiklal Marşı Kac Yılında Yazıldı İstiklal Marşı Yazılış Tarihi Milli Eğitim Bakanlığı, 1921 yılında İstiklal marşı icin bir şiir yarışması duzenledi Yapılan secim sonunda, Mehmet Akif'in 20 Şubat 1921'de yazdığı Kahraman Ordumuzasungusunu taşıyan şiiri 12 Mart 1921 gunu buyuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
İstiklal Marşının Kabul Tarihi İstiklâl Marşı, Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme küskün ve 12 Mart 1921'de Birinci TBMM göre kabul edilmiştir 1921 yılında düzenlenen güfte yarışmasına toplam 724 şiir katılmıştır Elemeler sonucunda Türkiye Büyük Insanlar Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İstiklal Marşı Nasıl Kabul Edildiği Hakkında Bilgi Turk Kurtuluş Savaşı'nın en cetin doneminde, bir milli marşa duyulan gereksinmeyi goz onune alan Milli Eğitim Bakanlığı, 1921yılında bunun icin bir şiir yarışması duzenledi İstiklal Marşı, Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Milli marşıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
İstiklal Marşı İle İlgili Herşey İstiklal Marşımız Ülkemizin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî marşı İstiklal Marşı Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınmıştırİstiklâl Marşı, bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü anlatır Cumhuriyetimizin milli marşıdır İstiklal Marşı 12 Mart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
İstiklal Marşının Çıkış Hikayesi Nedir İstiklal Marşının Çıkış Hikayesi Hakkında Bilgi Kurtuluş savaşımızın en manâlı döneminde ulusal birlik ve bereberliği pekiştirecek bir marşa gereklilik duyuldu Ulusal Eğitim Bakanlığı, 1921 yılında bunun için bir şiir yarışması düzenledi Yarışmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt