Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İstiklal Marşının Hissettirdikleri

İstiklal Marşının Hissettirdikleri
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İstiklal Marşımızın bize hissettirdikleri

Vatan denince canların feda edildiği bir ecdadın torunlayız biz Uğruna gozlerini kırpmadan canlarını feda eden atalarımız oyle bir vatan bıraktılar ki bize her Turk genci bu emaneti koruyup kollamalıdır

Vatanı vatan yapan uğrunda dokulen kanlar, sınırlarında dalgalanan bayrağı ve kulaklardan son nefese kadar silinmeyen marşıdır İstiklal Marşı calınıp soylenmesi cokta kolay olmayan milli marşımızdır Onu duyduğumuzda hafızalarda atalarımızın Allah Allah nidalarıyla vatanı savunmaları gelir ve duygulanır insan

Cocuk, genc yada yaşlı farketmez Turk milleti olarak hepimiz İstiklal Marşımıza buyuk saygı gosterir duyduğumuz yerde atalarımıza saygı duruşuna geceriz Biz yuce bir milletiz ve marşımız her caldığında bu yucelik onurlandırır bizleri

Similar threads

İstiklal Marşımızın bize hissettirdikleri Vatan denince canların feda edildiği bir ecdadın torunlayız biz Uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden atalarımız o kadar bir vatan bıraktılar ancak bize her Türk genci bu emaneti koruyup kollamalıdır Vatanı vatan yapan uğrunda dökülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
310
İstiklal Marşına Neden Saygı Gosterilmeli Milli marşımız İstiklal Marşı bağımsızlığımızı temsil eden yegane değerdirBundan dolayı bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza sevgi ve saygı duyarız Her ikiside bir milletin yani farklı dil, din, koken, kultur ayrımı gozetmeksizin aynı ulke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
İstiklal Marşının Kabulu 12 Mart İstiklal Marşının anlamı İstiklal Marşı ve acıklaması İstiklal Marşının Kabulu: 1921 yılında, Şanlı Bayrağımızın ve Kahraman Turk Milletinin simgesi olacak milli bir marş yazılması icin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir yarışma acılmış ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İstiklal Marşının Acıklaması İstiklal Marşının Kısaca Acıklaması İSTİKLAL MARŞI 'NIN ACIKLAMASI Korkma! Sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O, benim milletimin yıldızıdır, parlayacak O, benimdir; o, benim milletimindir ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İstiklal Marşının 10 Kıtasının Acıklaması Kısa İstiklal Marşının 10 Kıtasının Acıklaması Kısa ve Oz İstiklal Marşının 10 Kıtasının Acıklaması Ozet Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,475Konular
981,242Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt