elektronikci
FD Üye
İstiridye Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket istiridye mantarı
- 1 adet tavuk göğsü
- 20 adet arpacık soğanı
- Sıvı yağ
- Tuz
- Pul biber
- Kekik
- Karabiber
İstiridye Mantarlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelik arpacık soğanlarımızı sıvı yağımız da kavuruyoruz rengi dönene kadar.
- Sonra jülyen doğradığımız tavuk göğsümüzü ekliyoruz suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
- Ardından jülyen doğradığımız istiridye mantarlarını da ekleyip, kavurmaya devam ediyoruz.
- Ben baharatları kendi zevkimize nazaran ekledim siz de gönlünüzce baharat kullanabilirsiniz hem kolay hem de bu lezzetli tanımı kesinlikle tatmalısınız.
- Ben yanına domatesli makarna yaptım siz de istediğinizi yanına ekleyebilir ya da eklemeden de yiyebilirsiniz ???? şimdiden deneyeceklere afiyet olsun ????????.