Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Işyerinizde de belinizi inceltebilirsiniz...

Işyerinizde de belinizi inceltebilirsiniz...
0
197

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Oturduğunuz yerden her iki bacağınızı yerden keserek yirmi santim yukarı kaldırın, on saniye bekleyip bacaklarınızı bırakın Nefes burada fazla önemlidir Karın kasının üzerinde diyafram vardır Derin bir nefes alıp bacakları yerden 20 santim çekip on saniye kalın neredeyse gün içinde 1520 bitmiş yapın Bunları yaparken aynı zamanda nefesinizi teftiş etmeyi de unutmayın Nefes kontrolü karın kasları için çalışma anlamına gelir

*

Similar threads

Oturduğunuz yerden her iki bacağınızı yerden keserek yirmi santim yukarı kaldırın, on saniye bekleyip bacaklarınızı bırakın Nefes burada cok onemlidir Karın kasının uzerinde diyafram vardır Derin bir nefes alıp bacakları yerden 20 santim cekip on saniye kalın Yaklaşık olarak gun icinde 1520...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Resimli Göbek Eriten Hareketler, Göbek Eritme Hareketler Resimli, Göbek Eriten Egzersizler Resimli 1 Hedef ön karın kasları Sırtüstü uzanın Bel çukurunuzun aşağı üzüm olduğunu düş edip bu çukuru korumaya çalışın Bacaklarınızı table tab denilen fotoğraftaki konuma getirin Ellerinizle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Göbek Nasıl Eritilir? Keza zayıflamak keza de formda kalmak için sadece diyet yetmez Karın bölgesinde biriken yağlar ise özel çalışma gerektirir Kaslı ve düz bir karın için ideal 10 hareket Göbek eritme hareketleri 1 Niyet ön karın kasları Sırtüstü uzanın Bel çukurunuzun aşağı üzüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Evde gobek eritin Gobeğinizden bir an once kurtulmak istiyorsanız egzersiz konusunda bilinclenmelisiniz… Dort tane ana karın kası grubu vardır Bunlar ust karın ve alt karın kaslarımız ve capraz karın kaslarıdır Kısa mekikler yapmak ust karnı aktif olarak calıştırır yani yattığımız yerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Evde göbek eritin Göbeğinizden bir lahza önce kurtulmak istiyorsanız alıştırma konusunda bilinçlenmelisiniz… Dört tane asıl karın kası grubu vardır Bunlar üst karın ve daha aşağı karın kaslarımız ve çapraz karın kaslarıdır Kısa mekikler yapmak üstteki karnı etkin olarak çalıştırır yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt