İtalyan Spagettisi Aglio E Olio Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket spagetti makarna
- 6 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3-4 büyük diş sarımsak
- 1 çay kaşığı kadar pul biber+kekik karışımı
- Birkaç sap maydanoz
- Yarım su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri (Ya da kaşar peynir )
İtalyan Spagettisi Aglio E Olio Tanımı Yapılışı
- Öncelikle çubuk makarnayı haşlayalım.
- Akabinde kısık ateşte tavaya zeytinyağı koyup sarımsakları içine dilimleyelim.
- Baharatları da ek edelim.
- Maydanozları çok ince olmayacak biçimde kıyın (Sadece yapraklarını)
- Makarna suyundan biraz ayırın.
- Makarnayı süzüp tencereye geri koyalım ve sarımsaklı sosumuzu, maydanozları ve parmesan peynirini ekleyelim. Hepsini karıştırın.
- Tabağa alın ve üzerine biraz daha parmesan peyniri rendeleyin ve servise hazır afiyet olsun????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.