Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Bir Cümlenin Özellikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
İyi Bir Cümlenin Özellikleri Nelerdir

İyi bir cümlenin kurulması için aşağıdaki özellikleri taşıması gerekir;

Duruluk
Yalınlık
Akıcı Anlatım
Tabiilik
Özgünlük
İnandırıcılık

özel baskı *

Similar threads

İyi Bir Cumlenin Ozellikleri İyi Bir Cumlenin Ozellikleri Nelerdir İyi bir cumlenin kurulması icin aşağıdaki ozellikleri taşıması gerekir; Duruluk Yalınlık Akıcılık Doğallık Ozgunluk İnandırıcılık alıntı
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
İyi Bir Anlatımda Bulunması Gerekenler İyi Bir Anlatımda olması gerekenler İyi bir anlatımda olması gerekenler şöyledir: Açı kl ık: Cümlelerin ve paragrafın kolay anlaşılması, belli adalet ifade etmesi; ne dediğinin tereddüde meydan bırakmadan belirlenebilmesidir Karşıtı kapalılıktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Dil Bilgisi Kuralları Yüklem Yanlışları : Yüklem Eksikliği : İki bambaşka yargının tek eylemsiye veya tek doldurma bağlanması, sık sık yargılardan birinin eylemsiyle veya yüklemle uyumsuzluğuna niçin olur ve bu koşul anlatım bozukluğu yaratır Bu durumda her bambaşka yargıyı öbür bir yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İyi Bir Anlatımın Özellikleri nedir anlatımın özellikleri İyi bir anlatımı yakalayabilmek için anlatımın özelliklerini anlayışlı olmak gerekir Anlatım özellikleri, anlatımın nasıllığı ile ilgilidir Ortak konuşmada, müşterek kavrama birliğine varabilmek için anlatım nasıl olmalıdır?sorusunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
cümle türleri çeşitleri cümle türleri konu anlatımı Cümle Türleri Tümce Çeşitleri cümle türleri örnekleri 1 YÜKLEMİNE KADAR CÜMLELER: a)Isim (ad) Cümlesi: Yüklemi isim olan cümlelere denir *Ne hoş komşumuzdun sen Fahriye abla komşu idin * Bence dinin gibi küfrün de mukaddesti Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,976Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt