Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzel İmdat Şarkısının Sözleri

İzel İmdat Şarkısının Sözleri
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İzel İmdat Şarkısının Sözleri İzel İmdat şarkısının sözleri İzel İmdat sözleri Sevilen pop şarkıcısı İzel'in seslendirdiği İmdat şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerizelimdatsarkisininsozleri5c57aab61f09dalt 1549249202 1549249202 izelimdatsarkisininsozleri5c57aab64dd6bizelimdatsarkisininsozleri5c57aab64dd6bizelimdatsarkisininsozleri5c57aab64dd6b bir yabancı çaldı bugün kapımı kimsin nesin dedim aldım misafir odasına dedi hiçmi tanımazsın kokla azıcık yanaş usuluma sakin benzi atmış bir suratla izledi beni yılların hüznü birikmiş ikimizin özleminde yudumlarken fincanından kahveyi seni özledim bugün dedi ya rab hepimize destek sonumuza hayır nefsimize hafıza lazım sevgi ne kolay olunca tadı bozulunca kötü bir durumda imdat ya rab hepimize destek sonumuza hayır nefsimize hafıza lazım sevgi ne kolay olunca tadı bozulunca kötü bir durumda imdat ah ne gündü aldı tüm ömrümü sevdim öptüm çalıverdim çareyi yarasına dedi hiçmi acımazsın ışıklandırma görecek bir göz ver ruhuna bezginlik argın bir yürekle aşkladı beni ilk günün şevki birikmiş ikimizin bedeninde uğuldarken dudağımdan aşk deyip ona hasretim hiç geçmedi ya rab hepimize yardı sonumuza hayır nefsimize us lazı sevgi ne kolay olunca tadı bozulunca fena bir durumda imdat ya rab, hepimize yardım sonumuza hayır nefsimize hafıza lüzumlu sevgi ne basit olunca tadı bozulunca fena bir durumda imdat  

858,523Konular
981,269Mesajlar
31,126Kullanıcılar
redepraSon üye
Üst Alt