Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Izgara Sebze

Izgara Sebze

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER

2 adet orta boy patlıcan 2 adet orta boy kabak 2 adet orta boy kırmızı biber 10 adet kiraz domates Pesto sos için:

1 büyük demet taze fesleğen 50 gram çam fıstığı 75 gram parmesan peyniri 2 diş sarımsak 1 su bardağı zeytinyağı 14 çay kaşığı tuz Servisi için:

2 yemek kaşığı nar ekşisi (arzuya göre)

NASIL YAPILIR?

Uç kısımlarını aldığınız kabak ve patlıcanları, kabuklarını soymadan iri parçalar halinde kesin Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkardığınız etli kırmızı biberleri iri parçalar halinde kesin Kiraz domateslerin sap kısımlarını çıkartın Doğranmış sebzeleri ve bütün kiraz domatesleri sırasıyla tahta şişlere geçirin Üzerlerine bir yumurta fırçası yardımıyla zeytinyağı sürdükten sonra yağlı kağıt üzerinde fırında ya da ızgarada renk alana kadar pişirin Pesto sosu hazırlamak için; yaprak yaprak ayıklayıp, bol suda yıkadığınız fesleğenleri kuruladıktan sonra incecik kıyın Çıtırlık kazanması ve aromasının daha yoğun hissedilmesi için çam fıstıklarını yağsız tavada 23 dakika kadar kavurun Parmesan peynirini rendenin ince tarafıyla rendeleyin Sarımsakları ayıkladıktan sonra tuz ilavesi ile bir havanda dövün Ezilmiş sarımsakları, kavrulmuş çam fıstıkları ve kıyılmış fesleğen yaprakları ile mutfak robotunda püre haline getirin Rendelenmiş parmesan peyniri ve zeytinyağını azar azar ekleyip karıştırma işlemini sürdürün Izgara sebzeleri servis tabağına aldıktan sonra üzerlerine kıvam alan pesto sosu ve nar ekşisini gezdirin Bekletmeden ılık olarak sevdiklerinizle paylaşın


 

Similar threads

Midenizde asit yağmurlarına niçin olacak, bol yağından ötürü kendinizi yaşlanmış hissedeceğiniz yemekleri unutun! 1 Serinde bir akşam yemeği: Somon MALZEMELER; 2 dilim* somon (takoz şeklinde azıcık kalın dilimlenmiş) 12 dere bardağı* zeytinyağı yemek yemek kaşığı*taze bunalmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Makarnaya en çok yakışan sos pesto sostur. Sizde makarnacılarda yediğiniz ve çok beğendiğiniz pesto sosu evinizde yapabilirsiniz. Çok basit bir yöntemle pesto sosu yapmak isterseniz hazırladığımız içeriği inceleyebilirsiniz. Pesto sosu, İtalya'nın Cenova bölgesinde ortaya çıkan, içerisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
MALZEMELER 2 dilim köy ekmeği 3 dilim biberli, kurutulmuş füme et Ezine peynirli pesto sos için: 3 dilim Ezine peyniri 50 gram parmesan peyniri 1 çay bardağı çam fıstığı 2 demet taze fesleğen 4 diş sarımsak 12 su bardağı sızma zeytinyağı 14 çay kaşığı tuz NASIL YAPILIR? Ezine peynirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
100 gram fesleğen 25 gram çam fıstığı 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı parmesan peyniri 23 yemek kaşığı sızma zeytinyağı 4 kare milföy hamuru 12 kabak 12 kırmızı biber 12 sarı biber Rendelenmiş mozzarella peyniri 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı domates salçası 34 çay kaşığı kimyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
1 İsterseniz brokoli çiçeklerini çiğ olarak kullanabilirsiniz Brokoli ve Salamlı Sandviç Tarifi Malzemeler: Baget ekmek 1 adet orta boy brokoli 2 adet domates Dilim kaşar Zeytinyağı Tuz Karabiber Brokoli çiçeklerini ayırın Sıcak su ile haşlayıp, süzün Brokoli çiçeklerini geniş bir kaseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt