teknolojiuzmani
FD Üye
Izgara Tadında Fırında Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 kilo tavuk kanat
- 2 yemek kaşığı ketçap
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 çay kaşığı karabiber
- 3 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 diş sarımsak rendesi
- 2 tatlı kaşığı toz biber
- 3.5 çay kaşığı tuz
- Yarım limon suyu
- İsteğe bağlı olarak pul biber
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Izgara Tadında Fırında Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün gereçleri karıştırıp sosumuzu hazırlayalım.
- Kanatların üzerine döküp 2-3 saat dinlendirelim.
- Fırın tepsisine dizip evvelden ısıtılmış 230 derecede pişirelim.Afiyet olsun.