bilgisayarci
FD Üye
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo tavuk kanat
- 2 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı şeker
- Yarım çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı kimyon
- Yarım çay kaşığı yedi çeşit baharatı
- 1 tatlı kaşığı sirke
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel bütün baharatlarımızı, tuz ve şekerimizi derince bir kaseye koyuyoruz.
- Daha sonra baharatlarımızın üzerine sirkemizi ve yağımızı ekliyoruz.
- Güzelce karıştırdığımız karışımımıza evvelden yıkayıp süzdüğümüz kanatlarımızı da koyup güzelce sos ve tavuğu karıştırıyoruz.
- Vaktimiz varsa 15-20 dk buzdolabında dinlendirelim.
- Güzelce kızdırdığımız tavaya tavuklarımızı koyup kızartıyoruz.
Sağlıcakla kalınız .
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı