iltasyazilim
FD Üye
İzmir Araştırma Hastanesi irtibat telefonları
İzmir Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu servisi
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Randevu alabilmek için yapmanız gerekenler
ilk olarak muayene almak istediğiniz polikliniğin Poliklinik Adını ve TC Kimlik numaranızı bilmeniz gerekmektedir Bu bilgileri edindikten daha sonra Turkcell ya da Avea cep telefonunuz mesaj bölümüne sırasıyla Hastane Kodu 3535 11 Haneli TC Kimlik Numaranızı Randevu almak istediğiniz bölümün adını; aşağıdaki listeden,Tamamı büyük harf ve Türkçe karakter kullanmadan arasında birer başıboşluk bırakarak yazın ve 3443'e gönderin
polikliniklerin isimlerini dürüst yazmaya dikkat edin İşte polikliniklerin isimleri
DAHILIYE
GASTROENTEROLOJI
DIS
FIZIK ÇARE
KARDIYOLOJI
GENEL CERRAHI
ENFEKSIYON
KALP DAMAR CER
NOROLOJI
KADIN DOGUM
PSKIYATRI
PLASTIK CERRAHI
CILDIYE
ORTOPEDI
UROLOJI
KBB
COCUK POLIKLINIGI *
İzmir Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu servisi
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Randevu alabilmek için yapmanız gerekenler
ilk olarak muayene almak istediğiniz polikliniğin Poliklinik Adını ve TC Kimlik numaranızı bilmeniz gerekmektedir Bu bilgileri edindikten daha sonra Turkcell ya da Avea cep telefonunuz mesaj bölümüne sırasıyla Hastane Kodu 3535 11 Haneli TC Kimlik Numaranızı Randevu almak istediğiniz bölümün adını; aşağıdaki listeden,Tamamı büyük harf ve Türkçe karakter kullanmadan arasında birer başıboşluk bırakarak yazın ve 3443'e gönderin
polikliniklerin isimlerini dürüst yazmaya dikkat edin İşte polikliniklerin isimleri
DAHILIYE
GASTROENTEROLOJI
DIS
FIZIK ÇARE
KARDIYOLOJI
GENEL CERRAHI
ENFEKSIYON
KALP DAMAR CER
NOROLOJI
KADIN DOGUM
PSKIYATRI
PLASTIK CERRAHI