Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu

İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi online randevu
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi erandevu
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nasıl randevu alınır

İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak icin yapmanız gerekenler aşağıda anlatılmıştır

SMS ile Randevu alabilmek icin oncelikle muayene olmak istediğiniz polikliniğin Poliklinik Adını ve TC Kimlik numaranızı bilmeniz gerekmektedir

Bu bilgileri edindikten sonra Turkcell veya Avea cep telefonunuz mesaj bolumune sırasıyla aralarında birer boşluk bırakarak yazın ve 3443'e gonderin

Ornek
3535 12345678901 DERMATOLOJI (Diğer polikliniklerin isimlerinin doğru yazılımları icin aşağıdaki listeye bakınız)

DAHILIYE
GASTROENTEROLOJI
DIS
FIZIK TEDAVI
KARDIYOLOJI
GENEL CERRAHI
ENFEKSIYON
KALP DAMAR CER
NOROLOJI
KADIN DOGUM
PSKIYATRI
PLASTIK CERRAHI
DERMATOLOJI
ORTOPEDI
UROLOJI
KBB
COCUK POLIKLINIGI

Similar threads

İzmir Araştırma Hastanesi iletişim telefonları İzmir Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu servisi İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Randevu alabilmek icin yapmanız gerekenler oncelikle muayene olmak istediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi online randevu İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi erandevu İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nasıl randevu alınır İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu elde etmek için yapmanız gerekenler aşağıda anlatılmıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İzmir Araştırma Hastanesi irtibat telefonları İzmir Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu servisi İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Randevu alabilmek için yapmanız gerekenler ilk olarak muayene almak istediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
sakarya eğitim ve araştırma hastanesi online randevu sakarya eğitim ve araştırma hastanesi sms randevu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden internet uzerinden randevu alabileceğiniz gibi sms ilede randevu almanız mumkun Online randevu almak icin TIKLAYIN Sms ile randevu alabilmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Goztepe Eğitim Araştırma Hastanesi e randevu Goztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi online randevu Goztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinden internet uzerinden randevu alabilmek icin aşağıdaki linke tıklayın acılan sayfada sizden istenilen bilgileri eksiksiz doldurun Goztepe Hastanesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt