İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi online randevu
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi erandevu
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nasıl randevu alınır
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak icin yapmanız gerekenler aşağıda anlatılmıştır
SMS ile Randevu alabilmek icin oncelikle muayene olmak istediğiniz polikliniğin Poliklinik Adını ve TC Kimlik numaranızı bilmeniz gerekmektedir
Bu bilgileri edindikten sonra Turkcell veya Avea cep telefonunuz mesaj bolumune sırasıyla aralarında birer boşluk bırakarak yazın ve 3443'e gonderin
Ornek
3535 12345678901 DERMATOLOJI (Diğer polikliniklerin isimlerinin doğru yazılımları icin aşağıdaki listeye bakınız)
DAHILIYE
GASTROENTEROLOJI
DIS
FIZIK TEDAVI
KARDIYOLOJI
GENEL CERRAHI
ENFEKSIYON
KALP DAMAR CER
NOROLOJI
KADIN DOGUM
PSKIYATRI
PLASTIK CERRAHI
DERMATOLOJI
ORTOPEDI
UROLOJI
KBB
COCUK POLIKLINIGI
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi erandevu
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nasıl randevu alınır
İzmir Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak icin yapmanız gerekenler aşağıda anlatılmıştır
SMS ile Randevu alabilmek icin oncelikle muayene olmak istediğiniz polikliniğin Poliklinik Adını ve TC Kimlik numaranızı bilmeniz gerekmektedir
Bu bilgileri edindikten sonra Turkcell veya Avea cep telefonunuz mesaj bolumune sırasıyla aralarında birer boşluk bırakarak yazın ve 3443'e gonderin
Ornek
3535 12345678901 DERMATOLOJI (Diğer polikliniklerin isimlerinin doğru yazılımları icin aşağıdaki listeye bakınız)
DAHILIYE
GASTROENTEROLOJI
DIS
FIZIK TEDAVI
KARDIYOLOJI
GENEL CERRAHI
ENFEKSIYON
KALP DAMAR CER
NOROLOJI
KADIN DOGUM
PSKIYATRI
PLASTIK CERRAHI