nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
İzzet Çetin Kimdir,
1953 Bolu doğumlu İzzet Çetin, CHP'de 22 dönem milletvekili olarak devir yaptı
Ankara İTİA Sevk ve İdarecilik Yüksek Okulu mezunu Işçi, Özgür Parasal Müşavir, Sendikacı DİSK AsterIş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, Türk HarbMeslek Sendikası Gölcük Şube Başkanı, Türk HarbIş Sendikası Genel Başkanı, TürkIş Başkanlar Kurulu Üyesi, Milletlerarası Kamu Sendikaları (PSI) Yönetim Kurulu Üyesi, Millet İşletmeciliğini Geliştirme Vakfı (KİGEM) YönKur Üyesi, Türkiye İnsan Hakları Kurumu Vakfı (TİHAK) Kurucu Üyesi olarak görev yaptı
İzzet Çetin evli ve 2 Çocuk babası *
1953 Bolu doğumlu İzzet Çetin, CHP'de 22 dönem milletvekili olarak devir yaptı
Ankara İTİA Sevk ve İdarecilik Yüksek Okulu mezunu Işçi, Özgür Parasal Müşavir, Sendikacı DİSK AsterIş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, Türk HarbMeslek Sendikası Gölcük Şube Başkanı, Türk HarbIş Sendikası Genel Başkanı, TürkIş Başkanlar Kurulu Üyesi, Milletlerarası Kamu Sendikaları (PSI) Yönetim Kurulu Üyesi, Millet İşletmeciliğini Geliştirme Vakfı (KİGEM) YönKur Üyesi, Türkiye İnsan Hakları Kurumu Vakfı (TİHAK) Kurucu Üyesi olarak görev yaptı
İzzet Çetin evli ve 2 Çocuk babası *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.