Japon Sata Andagi Donutları Tanımı İçin Materyaller
- 1.5 çay bardağı un dikkatli ekleyin
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Kızartmak için; sıvı yağ
Japon Sata Andagi Donutları Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Un hariç bütün gereçleri bir kabın içinde karıştırıyoruz.
- Unu dikkatli ekleyerek ele yapışmayan bir hamur yapıyoruz.
- Hamuru cevizden küçük toplar yapıp bir tepsiye alıyoruz.
- Topları yaparken elimizi yağa batırarak yapalım.
- Yağı ocağa alıp kızdıralım sonra orta dereceye alıp kızartalım.
- Topları ister çikolata ister reçele batırarak yiyebilirsiniz afiyet olsun.