Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Julia Roberts ile Michelle Obama eğitim gezisinde buluştu!

Julia Roberts ile Michelle Obama eğitim gezisinde buluştu!
0
135

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
julia_roberts_ile_michelle_obama_egitim_gezisinde_bulustu_1575533747_712.jpg

Hollywood'un ünlü yıldızı Julia Roberts ile Michelle Obama, kız evlatlarına yönelik eğitim fırsatlarının artırılması sebebiyle Vietnam ve Malezya’ya gitme haberiyle gündeme geldi.

Ünlü oyuncu Julia Roberts ile eski Amerika'nın yöneticisi Obama'nın eşi Michelle Obama ile birlikte seyahate çıktı. Kız evlatlarına yönelik eğitim fırsatlarının artırılması sebebiyle Vietnam ve Malezya’ya çalışma yapmak ismine girişim gerçekleştirdi.

CuPAy_1575533759_7282.jpg

Robert ve Obama, 12 Aralık’ta Malezya’da birlikte konuşma yaparak, kendi kariyerleri ve liderlik yolculuklarından edindikleri dersleri aktaracak.

hsdS6_1575533818_5181.jpg

Vakıf çalışması altında yapacakları ortak konuşma halka gizli olacak lakin Obama Vakfı'nın web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

cMzaV_1575533951_2837.jpg

ÖBÜR HABERLERİ;

Oscar’lı oyuncu Viola Davis, Julia Roberts’ın Amerikalı kölelik zıddı siyahi eylemci Harriet Tubman’ı oynayacak olmasına isyan etti. Madame Noire mecmuasına konuşan Viola Davis, Julia Roberts'in bu teklifi önünde sessiz kalmadı: "Bu Saçmalık..!"

TIUgC_1575016359_2365.jpg

Oscar armağanlı oyuncu Viola Davis, “Bu, Hollywood’da her vakit oluyor. Sanayinin ticaretle ve parayla çok çokça ilgilenmesini anlıyorum, fakat bu yapılan çok saçma. Filmleri finanse etme gücüne sahip kişilerin Harriet Tubman olarak Julia Roberts’ı seçmesi telaş verici. Neden Harriet Tubman için siyahi bir oyuncuyu seçmiyorsunuz? Sizi bundan alıkoyan ne? Tarih kitaplarına bakarsanız Harriet Tubman’ın siyah bir bayan olduğunu görürsünüz”halinde sitemkar açıklamalarda bulundu.

jWwqJ_1575016787_6994.jpg

Sinemanın senaristi Gregory Allen Howard konuşulan bu sansasyonel durum için “Neyse ki stüdyoda Harriet Tubman’ın siyah bir hatun olduğunu bilen biri varmış. Stüdyonun lideri ‘Yıllar evvel yaşamış biriydi. Hiç kimse bilmiyor" karşılığını verdi.

ZqHqc_1575017032_3984.jpg

Başarılı oyuncu Julia Roberts’ın siyahi bir bayan olan Harriet Tubman rolünü kabul etmediği öğrenildi.

GAYRI HABERLERİ;

Ünlü sanatçı Julia Roberts, bir çok sinemalar de oynayıp sergilediği rolleri ile gönüllerde taht kurdu. Geçmişinden bu güne nasıl ünlü olduğunu anlatan hoş sanatçı Roberts çarpıcı ve enteresan açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı.

jfv3g_1545207150_9913.jpg

Ünlü Julia Roberts,“1988 prodüksiyonu ‘Mystic Pizza’da başrolü oynadıktan sonra Georgia’ya, anamı ve kardeşimi ziyarete gittim. Sineması izledikten sonra filmin umumi tuvaletinde bir bayan beni tanıdı ve kapının altından gönderdiği kağıda imza atmamı istedi. O gün şöhretin ne demek olduğunu anladım...” lafları ile çarpıcı bir açıklama yaptı.