Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Jülyen (Kaşarlı Mantar)

Jülyen (Kaşarlı Mantar)
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
julyen-kasarli-mantar-8.jpg

Jülyen (Kaşarlı Mantar) Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram kültür mantar
  • 1 adet sarımsak
  • Yarım paket krema ( kutu krema)
  • Tuz
  • Karabiber
  • 100 gram kaşar peynir
  • Az ölçüde dereotu, maydanoz
  • Sıvı yağ

Jülyen (Kaşarlı Mantar) Tanımı Yapılışı

  1. Mantarları hoş yıkayıp ince doğrayalım.
  2. Büyük ve orta mantarları ikiye bölüp ince doğranır.
  3. Tavaya çok az sıvı yağ koyup üzerine tuz serpip kavuralım.
  4. 1-2 dk, sonradan üstünü kapak ile kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakalım.
  5. Suyunu salıp çekince kremayı ek edelim, üzerine 1 adet rendelenmiş sarımsak ve inçe doğranmış yeşillikleri, karabiberi ek edip güzelce karıştıralım.
  6. 2-3 dk sonra ocaktan kaldırıp uygun fırın kabına alıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip evvelce 180 derecede ısıtılmış fırına verelim.
  7. Üstü kızarana kadar pişirelim. Sıcak servis edilir.
 
858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt