Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabağı Sevdiren Krep

Kabağı Sevdiren Krep
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kabagi-sevdiren-krep.jpg

Kabağı Sevdiren Krep Tanımı İçin Gereçler

  • 2 küçük uzunluk kabak
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 100 gram kadar beyaz peynir
  • 1 er çay kaşığı tuz, pul biber, kabartma tozu
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • İsteğe bağlı dere otu

Kabağı Sevdiren Krep Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 1-uygun bir kabın içerisine, soyduğumuz kabak, (rendenin büyük tarafıyla) rendelenir, suyu sıkılmaz, yumurta tuz, sıvı yağ, pul biber eklenip uygunca karıştırılır.
  2. 2- peynir ezilir, un eklenir, kabartma tozu, konulup, akışkan bir hamur elde edilir, ( dere otu çok yakışıyor tavsiye ederim, benim bittiği için koyamadım).
  3. 3- yapışmaz tava ısıtılır, biraz sıvı yağ gezdirilir, bir kepçe dolusu hamur dökülür, tava sağa sola hareket ettirerek her tarafı eşit hale getirilir, pişince.
  4. 4- art tarafı çevrilip birebir biçimde pişirilir.
  5. Tüm hamurlar bitene kadar bu sürece devam edilir,.
  6. İstediğiniz üzere kesip sunum yapabilirsiniz.
  7. Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin ????.
 
858,496Konular
982,341Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt