Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak Cacığı (Kuru)

Kabak Cacığı (Kuru)
0
61

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kabak-cacigi-kuru.jpg

Kabak Cacığı (Kuru) Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet kabak
  • 500 gram yoğurt (Koyu olacak, çok sulu olmayacak. mesken yoğurdu kullanacaksanız süzüp kullanın).
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • Tuz
  • Üzerine gezdirmek için 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane (Taze varsa daha hoş olur)

Kabak Cacığı (Kuru) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabakları yıkayıp dışını tırtıklı bir aletle hafif soyuyoruz.
  2. Rendenin iri kısmıyla rendeliyoruz. Yoğurdu geniş bir kafeye alıp tuz ve sarımsakla çırpıyoruz
  3. . İçine rendelenmiş kabakları ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Servis kasesine alıp üzerine nane ve zeytinyağı gezdirip servis ediyoruz.
 
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt