Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Çorbası

Kabak Çorbası
0
74

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
kabak-corbasi-8.jpg

Kabak Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 orta uzunluk kabak
  • 2 tane havuç
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tane bulyon yahut et suyu
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • Tuz

Kabak Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Kabağı ikiye bölün içini temizleyin bir fırın tepsisine alın.
  2. Baharatları ekleyin sarımsağı da koyun ,3 yemek kaşığı sıvı yağıda kabağın her yerine gelecek formda sürün.
  3. 200 derece ısıtılmış fırında kabaklar yumuşayana kadar pişirin .
  4. Başka yandan havuç ve soğanı sıvı yağda bir 5 dakika kadar kavurun .
  5. Pişmiş kabakların içini kaşık yardımıyla kabuğundan sıyırıp tencereye ekleyin.
  6. Suyunu da denetimli formda istediğiniz kıvama nazaran çorbanın suyunu koyun tuzunu ve bulyunu da ekleyin.
  7. Bir taşım kaynatın ocaktan alın bol vitaminli bir kış çorbası yapan herkese şimdiden afiyetler olsun????⛄????.
 
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt