Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak İçi İle Mücver (Sıfır Atık)

Kabak İçi İle Mücver (Sıfır Atık)
0
84

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kabak-ici-ile-mucver-sifir-atik.jpg

Kabak İçi İle Mücver (Sıfır Atık) Tarifi İçin Malzemeler

• Kabak içi (1,5 adet kabağın içini kullandım)
  • 1/2 (yarım) adet kuru soğan
  • 100 gram beyaz peynir
  • 1 adet yumurta
  • 2 dolu yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı tozbiber
  • Maydanoz
Kızartmak için;
  • Sıvıyağ

Kabak İçi İle Mücver (Sıfır Atık) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle kabak içini küçük küçük doğruyoruz ve biraz beklettikten sonra suyunu avucumuza alıp fazla suyunu alıyoruz.
  2. Diğer tüm malzemeleri baharatlarla birlikte ekleyelim (Soğanı rendeleyip ekleyelim ) ve güzelce karıştıralım.
  3. Tavaya tabanı kaplayacak kadar sıvıyağ gezdirelim. İyice ısınınca birer yemek kaşığı olmak üzere tavaya mücver harcımızı ilave ediyoruz.
  4. Pişme esnasında lütfen fazla ellemeyelim parçalanmasınlar. 1-2 dakika sonra çevirmeye hazır olurlar.
  5. İyice kızarana kadar kızartalım her iki tarafını orta ateşte (Çok yüksek ateş tavsiye etmiyorum dışı yanar içi çiğ kalır) Mutlaka kabak yemeği yaptığınızda bunu deneyin. Afiyet şeker olsun.
Kabak İçi İle Mücver (Sıfır Atık) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Havuçlu Kabak Mücver Tarifi İçin Malzemeler 7 adet kabak (Küçük boy )1 adet havuç3 adet yumurta 1,5 su bardağı un (200 ml ) 2-3 dal yeşil soğan Yarım demet maydanoz 1 tutam dereotu Tuz Karabiber Pul biber Havuçlu Kabak Mücver Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabaklarımızı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Kabak Mücver Tarifi İçin Malzemeler 3 adet küçük kabak2 adet yumurta100 gram beyaz peynir3-4 adet yeşil soğan1 tutam maydanoz1 tutam dereotu1/2 (yarım) su bardağı un1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kırmızı pul biber1 çay kaşığı karabiber Kızartmak için; Sıvı yağ Sunum için; YoğurtAcılı domates sos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Patatesli Havuçlu Nefis Kabak Mücver Tarifi İçin Malzemeler 2 adet kabak3 adet havuç2 adet patates ( büyük ise 1 tane yeterli)5 dal taze soğanÇeyrek demet maydanoz ( ben 2 çorba kaşığı kurutulmuş maydanoz kullandım )5 çorba kaşığı un2 adet yumurta2 çorba kaşığı susam1,5 tatlı kaşığı tuz1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Mücver (Kabak Patates Havuç) Tanımı İçin Gereçler 3 tane kabak2 tane havuç1 tane patates4-5 tane taze soğanÇeyrek demet maydanoz1 tutam dereotu3 tane yumurta1 su bardağı unTuzKarabiberKuru naneKırmızı toz biber Kızartmak için Yeteri kadar ayçiçek yağı Servis için 1 kase yoğurt2 diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kabak Mücver Tarifi İçin Malzemeler 3 tane kabak1 tane kuru soğan1 tane patates1 tutam dereotu2 tane yumurta1 su bardağı unTuzKarabiberKuru nane Kabak Mücver Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabak, kuru soğan ve patatesi soyup rendeleyelim. Ve sularını hafifçe sıkalım. Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
858,478Konular
981,297Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt