Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak İçi Mezesi

Kabak İçi Mezesi
0
23

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kabak-ici-mezesi.jpg

Kabak İçi Mezesi Tanımı İçin Gereçler

  • 3 -4 adet kabak (Dolma yapıldıysa içleri de olabilir)
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı (Sıvı yağ da olur)
  • Tuz
  • 1 kase yoğurt (İsteğe nazaran arttırılıp eksiltilebilinir)
  • Kuru nane

Kabak İçi Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle artan kapak içini biraz küçültelim.
  2. Yarım çay kaşığı kadar ortalama boyutu akabinde tavuğumuza alıp 5 dakika boyunca suyunu salıp çekmesini bekleyelim.
  3. Harlı bir ateşte üzerine yağımızı ekleyelim ve tuzumuzu serpelim. Yumuşayana kadar pişirelim.
  4. Pişen kabak içimizi kenara alıp soğumasını bekleyelim.
  5. Soğuyan kabağımıza çırpılmış yoğurdumuzu ekleyelim. Dilerseniz sarımsaklı yoğurt da yapabilirsiniz.
  6. Son olarak isteğe nazaran üzerine nane de serpelim. Mezemiz hazır.Afiyet olsun.
Kabak İçi Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,314Kullanıcılar
Mert kordonSon üye
Üst Alt