Kabak Kızartması (Çok Lezzetli) Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet büyük uzunluk yeşil kabak
- 2 yemek kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Sıvı yağ
- Sarımsaklı yoğurt
Kabak Kızartması (Çok Lezzetli) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tanımın görüntüsü instagram sayfamızda ????
- Kabağı ince olacak biçimde halka halka dilimliyoruz.
- Doğranan kabakları derin bir kaseye alıyoruz.
- Üzerine tuz ekleyip karıştırıyoruz.
- Tavanın yüzeyini kaplayacak biçimde sıvı yağ ekliyoruz.
- Yağı kızdırıyoruz. Kabakları tavaya alıp önlü artlı kızartıyoruz.
- Kabakları sarımsaklı yoğurt ile servis ediyoruz. Afiyet olsun. ????????????.