Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Pane

Kabak Pane

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Kabak Pane Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet orta uzunluk kabak
Sosu için;
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1/2 (yarım) su bardağı galeta unu
  • 3 diş rendelenmiş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1/2 (yarım) şişe maden suyu
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ
Servis için;
  • 1 çorba kasesiyle sarımsaklı yoğurt

Kabak Pane Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabaklar alacalı soyulur, istenilen biçimde fakat ince ince doğranır.
  2. Sosun maden suyu hariç tüm gereçleri karıştırılır, en son maden suyu eklenir; tekrar karıştırılır.
  3. Tavaya az bir ölçü sıvı yağ dökülür, sosa bulanan kabaklar kısık ateşte kızartılır.
  4. Servis tabağına alınıp sarımsaklı yoğurtla servis edilir. Afiyet olsun.
Kabak Pane Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Kabak Mücver Tanımı İçin Gereçler 4 adet orta uzunluk kabak1 orta uzunluk havuç3-4 kısım maydanoz3-4 adet yeşil soğan2-3 yemek kaşığı sıvı yağ2 adet yumurta1,5 çay bardağı un1 çorba kasesiyle rendelenmiş beyaz peynir (tuzsuz) yahut lorTuzKarabiber1 paket kabartma tozu Fırın kabını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Fırında Karnabahar Pane Ve Baharatlı Havuç Tanımı İçin Malzemeler 1 adet karnabahar1 çay bardağı süt1 adet yumurta1 kahve fincanı sıvı yağ2 yemek kaşığı mısır unu2 yemek kaşığı galeta unu1 çk tuz1/2 (yarım) çk karabiber, kırmızı toz biber, sarımsak tozu Havuç için 2 adet havuç2 yemek kaşığı sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Nefis Kaşarlı Çıtır Pane Tanımı İçin Gereçler 250 gram kadar kaşarYarım su bardağı unYarım su bardağı galete unu2 yumurta Kızartmak için Yağ Nefis Kaşarlı Çıtır Pane Tanımı Yapılışı Kaşarları uzun ince kesip una buluyoruz. Daha sonra çırptığımız yumurtaya bulayıp galeta ununa koyuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Çıtır Çıtır Mezgit Pane Ve İstavrit Tava Tanımı İçin Malzemeler 2 kg büyük mezgit balığı1 kg büyük istavrit balığı Mezgit pane için; 3 adet yumurta1 su bardağı galeta unu1 su bardağı mısır unu1 su bardağı un1 silme tatlı kaşığı tuz1 silme çay kaşığı karabiber İstavrit pane için; 1 su bardağı un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Çıtır Kabak Kızartması Tanımı İçin Malzemeler 2 adet orta uzunluk kabak1.5-2 çay bardağı un1.5-2 çay bardağı galeta unu2 adet yumurtaKarabiberKırmızı toz biberTuz Kızartmak için; Sıvı yağ Çıtır Kabak Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabaklar pijama biçiminde soyulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt