bilgisayarci
FD Üye
Kabak Ruloları Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kabak
- 6-7 dilim kaşar peyniri
- 6-7 dilim hindi füme
- 1 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı galeta unu
- 3 yemek kaşığı un
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
Kabak Ruloları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabakları uzunluktan incecik dilimler halinde keselim.
- Kesilen dilimleri yağlayıp, tuz ve karabiber ekleyerek uygunca her tarafına yedirelim.
- Her bir kabak diliminin içine kaşar peyniri dilimi ve hindi fümeyi ekleyerek rulo haline getirelim.
- Rulolarımızı evvel una, sonra yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayalım.
- Hazırladığımız rulolarımızı çöp şişlere geçirelim. 200 derece fırında 20 dk pişirelim.