Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak Salatası

Kabak Salatası
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kabak Salatası Tarifi İcin Malzemeler

*3 tane kabak
*1 su bardağı suyu suzulmuş yoğurt
*2 diş sarımsak
*1 kase mısır
*56 dal dereotu
*3 yemek kaşığı sıvı yağ
*Tuz, pul biber, zeytinyağı ceviz(mayonez isteyen koyabilir ben koymadım)

Kabak Salatası Tarifi Yapılışı
1
*Kabakları soyup rendeliyoruz Sıvı yağ koyduğumuz tavada 10 dakika kavuruyoruz Soğumaya bırakıyoruz
*Yoğurdun icine sarımsağı rendeliyoruz ve tuzunu ekliyoruz Soğuttuğumuz kabakları, mısırı ve doğradığımız dereotunu ekliyoruz
*Servis tabağına alıp uzerine ceviz, pul biber ve zeytinyağı koyuyoruz İsterseniz ceviz koymaya bilirsiniz Ama ceviz cok yakışıyor Deneyenlere afiyet olsun

Similar threads

Kabak Salatası Tanımı İçin Gereçler KabakHavuçZeytinyağıCevizSüzme yoğurtSarımsak (Opsiyonel) Kabak Salatası Tanımı Yapılışı Öncelikle kabak ve havuçlarımızı yıkayıp soyuyoruz. Her ikisini de başka tabaklara rendeliyoruz. Kabakları suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Suyunu çekince zeytinyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Kabak Salatası Tarifi İçin Malzemeler 4 adet kabakYarım demet dereotu2 adet sarımsak2yemek kaşığı mayonezBüyük kase süzme yoğurt1 çay bardağı az dövülmüş cevizYarım çay kaşığı karabıberYarım çay kaşığı tuz Üzeri için Pulbiber Kabak Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Yoğurtlu Kabak Salatası Tarifi İçin Malzemeler Tuz3 adet kabak3 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay brd. mısır6-7 adet kornişon turşuYarım çay bardağı iri çekim ceviz1 kase yoğurtİsteğe göre 2 yemek kaşığı mayonez (ben koymadım) Üzeri için; 1 yemek kaşığı tereyağ1 dolu yemek kaşığı çekilmiş ceviz1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Cevizli Kabak Tarator Tarifi İcin Malzemeler *3 adet kabak *12 dal dereotu *Zeytinyağı *1 su bardağı yoğurt *2 yemek kaşığı mayonez *1 dış sarımsak Uzeri icin *Ceviz zeytinyağı pul biber Cevizli Kabak Tarator Tarifi Yapılışı 1 *Kabakları soyup rendeliyoruz fazla suyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kabak Salatası Tarifi İçin Malzemeler 4 adet kabak3 su bardağı yoğurt2 yemek kaşığı mayonez1 diş sarımsakYarım demet ince doğranmış  dereotuÇok az sıvı yağTuz Kabak Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları rendeleyip suyunu sıkıyoruz. Tavaya az yağ koyup 10 dk kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt