Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak Şayan Tadına Doyulmayan Lezzet

Kabak Şayan Tadına Doyulmayan Lezzet
0
15

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Kabak Şayan Tadına Doyulmayan Lezzet Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk kabak
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt,yada yoğurdun susuz yeri, isteğe bağlı 1 yemek kaşığı mayonez
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
Üzeri için
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 5-6 tane ceviz (iri biçimde elle kırılacak)
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Çok az dereotu

Kabak Şayan Tadına Doyulmayan Lezzet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabakları tıraşlayıp, yıkayıp iri kısmı ile rendeliyoruz, suyunu sıkıyoruz.
  2. Sıvı yağ koyduğumuz tavada iki dakika kadar soteliyoruz,biraz tuz serpip soğutuyoruz.
  3. Sarımsağı çok az tuz ile ezip, yoğurtla karıştırıyoruz,.
  4. Soğuyan kabaktan bir yemek kaşığı ayırıp gerisini yoğurtla harmanlayıp servis tabağına alıyoruz.
  5. Ayırdığımız kabağı üzerine yayıyoruz sos kabında cevizleri hafif yağla çevirip pul biberini koyup ocağı kapatıyoruz.
  6. Servis tabağının üzerine gezdiriyoruz. Bu kadar kolay ve lezzetli bir mezeyi gün sofralarından eksik etmeyeceksiniz herkese tavsiye ederim ????.
Kabak Şayan Tadına Doyulmayan Lezzet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt