Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Sıyırtma

Kabak Sıyırtma
0
81

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kabak-siyirtma-6.jpg

Kabak Sıyırtma Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet kabak
  • 1 adet iri soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • Bir tutam dere otu
  • Yarım çay bardağı su

Kabak Sıyırtma Tanımı Yapılışı

  1. Tencerenin tabanına soğanımızı ve sarımsağımızı doğruyoruz.
  2. 1 . kabağı soyacakla çekirdek kısmına kadar sıyırıyorum.
  3. Çekirdekler dahil değil tencereye koyup üzerine pirinç serpiyorum
  4. 2, kabağı da sıyırıp ekleyin üzerine tuz şeker zeytinyağı ve su ekleyip yarım limon sıkın ve biraz dere otu ekleyip 25 dk kısık ateşe pişirin.
  5. Servis yaparken de dereotu kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,711Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt