Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Tatlısı (Fırınlanmış)

Kabak Tatlısı (Fırınlanmış)
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kabak-tatlisi-firinlanmis.jpg

Kabak Tatlısı (Fırınlanmış) Tanımı İçin Materyaller

• 2 kilo bal kabağı
  • 2.5 su bardağı toz şeker
  • 1.5 su bardağı su
Üzeri için;
  • Fındık içi

Kabak Tatlısı (Fırınlanmış) Tanımı Yapılışı

1. 2 kilo bal kabağı kabuklarını soyup 2 parmak kalınlığında kestim, sonra yıkadım.
  2. Tencereye aldım.
  3. Kabakları üzerine 2. 5 su bardağı şeker koydum.
  4. 1. 5 su bardağı su da ekledim yumuşayana kadar orta ateşte pişirdim.
  5. Sonra fırın tepsisine dizdim.
  6. 5 dk orda pişirdim çıkardım .
  7. Üzerine fındık içi döktüm ben siz kendi zevkinize nazaran süsleyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.

Similar threads

Fırınlanmış Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 kg bal kabağı2 su bardağı şeker (Bardak ölçüsü 200 ml) Üzeri için; TahinKaymakFındık Fırınlanmış Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları dilim halinde keselim dış kabuklarını dikkatli bir şekilde soyalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Fırınlanmış Biber Dolması Tanımı İçin Materyaller 10-12 yeşil dolmalık biber10-12 kapya biber300 gram kıyma3 orta soğan2 su bardağı pirinç2 yemek kaşığı biber domates salçası1 çay bardağı sıvı yağ (kıyma yağlı değilse biraz daha eklenir)1 tatlı kaşığı tuzBaharatMaydanoz Fırınlanmış Biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Portakallı Karanfilli Kabak Tatlısı /Fırın Poşetinde 2 Farklı Kabak Tatlısı (Videolu ) Tanımı İçin Malzemeler 2 kilo kal kabağı2 su bardağı toz şeker6 adet karanfil1 çorba kaşığı portakal kabuğu2 fırın poşeti Portakallı Karanfilli Kabak Tatlısı /Fırın Poşetinde 2 Farklı Kabak Tatlısı (Videolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Kış Aylarına Yakışır Fırında Bal Kabağı Tatlısı (Kabak Tatlısı) Tarifi İçin Malzemeler 5 dilim bal kabağı2 su bardağı şeker1 su bardağı ceviz1 su bardağı tahin Kış Aylarına Yakışır Fırında Bal Kabağı Tatlısı (Kabak Tatlısı) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kabak Tatlısı (Nur Tarzı ) Tanımı İçin Malzemeler 1 kg bal kabağı (İnce sert beyaz kabuklu ve içi turuncu olanlardan)1 ,5 su bardağı toz şeker1 ,5 su bardağı su1 yemek kaşığı tereyağıKavrulmuş fındık Kabak Tatlısı (Nur Yordamı ) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt