Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak Yemeği

Kabak Yemeği
0
58

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
kabak-yemegi.jpg

Kabak Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet kabak
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet sarımsak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • Nane

Kabak Yemeği Tanımı Yapılışı

  1. Yıkadığımız kabağı havuç soyağacı ile yahut ince ince doğrayarak 2 yemek kaşığı yağ koyduğumuz tavamızda kavuralım.
  2. Kabaklar kısık ateşte kavrulurken sosumuzu yapalım.
  3. Tavaya iki yemek kaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı salçamızı koyalım akabinde soğanı ve sarımsağı doğrayıp ekleyelim.
  4. Daha sonra domatesi ekleyelim ve baharatları da isteğinize nazaran ekleyebilirsiniz.
  5. Pişen sosumuza iki bardak su ekleyelim ve kabakları sosumuzun olduğu tavaya alalım ve suyunu çekene kadar pişirelim. Afiyet olsun :).
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt