Kabak Yemeği Tanımı İçin Gereçler
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 1 dolu yemek kaşığı salça
- 3 adet kabak
- Yarım çay bardağı pirinç
- Kaynar su
Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Sıvı yağı tencereye alalım.
- Ocağı açıp soğanları küçük küçük doğrayıp içine atıp kavuralım.
- Üstüne salçayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Kabakları ortadan ikiye bölüp doğrayıp içine atalım.
- Kabakları da kavuralım.
- Sonrasında pirinci ekleyip üstüne kaynar suyu ekleyelim.
- Kaynayınca altını en kısığa alıp yarım saat pişirelim. Ben yoğurt ile servis ettim afiyet olsun.