Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet kabak
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 adet soğan
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 kase kaşar peynir
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 bardak sıcak su
Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle kabakları ortadan kesiyoruz, içlerini boşaltıyoruz .
- Sonra sıcak suyun içine ek ederek bir tatlı kaşığı tuz üzerine serperek ocakta kaynatıyoruz.
- Haşlanan kabakları çıkartıyoruz ve iç harcı için tavuk gösterini blendırdan geçiriyoruz.
- Sonra baharatlarını da ekleyerek ,salçayı ekleyerek güzelce kızartıyoruz ve sonra kabaklarımızın içine ek ediyoruz .
- Son olarak sıcak su ve 1 yemek kaşığı salçamızı alarak üzerine ek ederek fırına atıyoruz.
- 200 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz .Pişirdikten sonra servis edebiliriz herkese afiyet olsun.