Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli)

Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli)
0
37

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66

Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet kabak
  • 1 adet tavuk göğsü
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
Üzeri için;
  • 1 kase kaşar peynir
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 bardak sıcak su

Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle kabakları ortadan kesiyoruz, içlerini boşaltıyoruz .
  2. Sonra sıcak suyun içine ek ederek bir tatlı kaşığı tuz üzerine serperek ocakta kaynatıyoruz.
  3. Haşlanan kabakları çıkartıyoruz ve iç harcı için tavuk gösterini blendırdan geçiriyoruz.
  4. Sonra baharatlarını da ekleyerek ,salçayı ekleyerek güzelce kızartıyoruz ve sonra kabaklarımızın içine ek ediyoruz .
  5. Son olarak sıcak su ve 1 yemek kaşığı salçamızı alarak üzerine ek ederek fırına atıyoruz.
  6. 200 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz .Pişirdikten sonra servis edebiliriz herkese afiyet olsun.
Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt