Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabaklı Dereotlu Çorba

Kabaklı Dereotlu Çorba
0
24

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
kabakli-dereotlu-corba.jpg

Kabaklı Dereotlu Çorba Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet orta uzunluk kabak
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • Yarım demet ince doğranmış dereotu
  • 1 yemek kaş. tereyağı
  • Tuz

Kabaklı Dereotlu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabak patates ve soğanı doğrayıp tencereye alıyoruz.
  2. Tuz ekleyip üzerine 2 parmak geçecek kadar su koyup kaynatıyoruz.
  3. Patates ve kabakların piştiğini denetim ediyoruz.
  4. Pişince ocağı kapatıp kenara alıyoruz.
  5. En az 2 saat bekletiyoruz.
  6. Bu müddet içinde patatesler nişastasını salacak çorba kıvam alacak.
  7. Yemenize yakın çorbayı tekrar ateşe alıyor bir taşım daha kaynatıyoruz 1 kaşık tereyağını da ekliyoruz. En son pürüzsüz hale gelene kadar blenderdan çekiyoruz.
  8. Kıyılmış dereotunu da ekleyip ocağın altını kapatıyoruz.
  9. Dereotlarının kaynamasına gerek yok.
  10. Servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabaklı Dereotlu Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt