Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabaklı Havuç Soğuk Meze

Kabaklı Havuç Soğuk Meze
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kabakli-havuc-soguk-meze.jpg

Kabaklı Havuç Soğuk Meze Tanımı İçin Materyaller

  • 3 kabak
  • 2 havuç havuç
Kabağı Pişirmek İçin
  • 2 yemek zeytinyağı kaşığı
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 2 küçük dış sarımsak
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz
Üzeri İçin
  • Zeytinyağı
  • Pulbiber

Kabaklı Havuç Soğuk Meze Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Memnun bir pazartesi olsun inşallah sizlere nefis hafif bir tanım kesinlikle denenmeli kabak ve havucu soyun rendeleyin yağı tavaya alın.
  2. Havuçları biraz soteleyin kabağı ekleyin hafif yumuşayıncaya kadar pişirin altını kapatın soğusun.
  3. Yoğurtun içine sarımsak rendeleyin tuzunu mayonez ekleyin kabak ve havucu da ekleyin uygunca karıştırın.
  4. Üzerine zeytinyağı ve pulbiber dökün kapağını kapayın dolapta 2 saat soğusun servise hazır olağanüstü oluyor????????????????????
 
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt