Kabaklı Havuç Soğuk Meze Tanımı İçin Materyaller
- 3 kabak
- 2 havuç havuç
- 2 yemek zeytinyağı kaşığı
- 2 su bardağı yoğurt
- 2 küçük dış sarımsak
- 1 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
- Zeytinyağı
- Pulbiber
Kabaklı Havuç Soğuk Meze Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Memnun bir pazartesi olsun inşallah sizlere nefis hafif bir tanım kesinlikle denenmeli kabak ve havucu soyun rendeleyin yağı tavaya alın.
- Havuçları biraz soteleyin kabağı ekleyin hafif yumuşayıncaya kadar pişirin altını kapatın soğusun.
- Yoğurtun içine sarımsak rendeleyin tuzunu mayonez ekleyin kabak ve havucu da ekleyin uygunca karıştırın.
- Üzerine zeytinyağı ve pulbiber dökün kapağını kapayın dolapta 2 saat soğusun servise hazır olağanüstü oluyor????????????????????