Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabaklı Yaş Pasta Tarifi

Kabaklı Yaş Pasta Tarifi
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bayanlar sizlere nefis bir pasta tarifi daha vermek istiyorum hem rengine hem tadına bayılacağınız lezzetli bir pasta tarifi paylaşıyorum sizlerleCocuklar icinde oldukca besleyici olduğunu goreceksiniz kabak yemeyi sevmeyen cocuklara kabak yedirmenin en kolay yolu

imageskabakliyaspastatarifi5ad3c830dff44

Bal kabaklı yaş pasta icin gerekli malzemeler;

4 Yumurta
1 su bardağı şeker
1 cay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı haşlanmış bal kabağı pur ehaline getirilmiş olmalı
Kabartma tozu
Vanilya

Bal kabaklı pastamızın yapılışı;

Normal kek yapar gibi tum malzemeleri hazırlayın once yumurta ve şekeri cırpın daha sonr akabak ve diğer malzemeleir ilave edin guzelce karıştırın yağlanmış tepsi dokunPişen kekimizin kenarlarındna kesin uzerini krem şanti ile sıvayınGuzelce kapattığınız pastanın uzerine kestiğimiz kekleri rondoda geciriyoruz ardından
pastamızın uzerine serpiyoruzTuruncu ve beyaz renkte nefis pastamız hazır

Similar threads

Bayanlar sizlere lezzetli bir pasta tarifi daha vermek istiyorum hem rengine ayrıca tadına bayılacağınız leziz bir pasta tarifi paylaşıyorum sizlerleÇocuklar içinde oldukça besleyici olduğunu göreceksiniz kabak yemeyi sevmeyen çocuklara kabak yedirmenin en kolay yolu Bal kabaklı yaş pasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Bal Kabaklı Rulo Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şekerYarım su bardağı ılık su1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 su bardağı un İç malzemesi için; 3 dilim kabak1 su bardağı toz şeker1 su bardağı su1 çay bardağı ceviz içi ya da fındık içi3 yemek kaşığı hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Bal Kabaklı Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 kg bal kabağı3 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı un1 paket vanilya2 su bardağı su2 su bardağı tozşeker3 paket petübör bisküvi2 paket kremşanti1,5 çay bardağı sütÜzerini süslemek için;Fıstık veya ceviz içi çilek ya da nar istediğiniz meyveyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Bal Kabağı ile hazırlayabileceğiniz nefis bir pasta tarifi vermek istiyorum sizlereCocuklar bu pastaya bayılacaklar sevgili anneler kış aylarında bal kabağının bol olduğu zamanlarda bence bu pastayı mutlaka denemelisiniz Bal Kabaklı Pasta İcin Gerekli Olan Malzemeler; 1 kg bal kabağı 12...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Yaş Pasta Tarifi İcin Malzemeler Pandispanya ici: *3 yumurta *1 su bardağı şeker *Yarım cay bardağı sıvı yağ *Yarım cay bardağı su *3 yemek kaşığı kakao *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya *1 bucuk su bardağı un Arası icin: *1 paket cikolatalı puding *500 gr sut *4 tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt