Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabakyarık

Kabakyarık
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kabakyarik.jpg

Kabakyarık Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo kabak (ben bebek kabak kullandım siz başkasından de kullanabilirsiniz)
  • 300 gram kıyma
  • 2 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 kaşık salça
  • 1 kaşık zeytinyağı
  • Tuz ,karabiber ,pul biber
  • Kaşar peyniri
Sosu için:
  • Salça ve sıcak su

Kabakyarık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabakları yıkayıp üzerlerine çizikler atıp uzunlamasına ikiye bölüyoruz.
  2. İçlerini oyup kaynayan sıcak suda yumuşayana kadar haşlıyoruz.
  3. Sudan çıkarıp borcama diziyoruz.
  4. Soğanı ve sarımsağı kavurup kıymayı ve biberleri ekleyip kavuruyoruz.
  5. Salçayı ve baharatları ekleyip pişiriyoruz.
  6. Borcama dizdiğimiz kabakların içini kıyma ile doldurup salçalı sosu ekleyip fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
  7. En son kaşarı ekleyip eriyene kadar fırında tutup servis edebilirsiniz.
 
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt