iltasyazilim
FD Üye
Kabızlığı Giderici Püre Tarifi İçin Malzemeler
*1 dilim balkabağı
*1 adet elma
*1 adet armut
*1 tatlı kaşığı irmik
*1 5 tatlı kaşığı kuru üzüm
*6 tane kuru kayısı ve su
Kabızlığı Giderici Püre Tarifi Yapılışı Kabuklu malzemeler güzelce yıkanıp soyulur Ardından bütün malzemeler çok küçük olmayacak şekilde kesilir ve tencereye konur Meyvelerin üstünü çok geçmeyecek şekilde su eklenir yaklaşık 1 5 su bardağı kadar Karışım ocağa konur ve meyveler yumuşayana kadar pişirilir Sıcak şekilde kavanozlara doldurulur
Not: benim yaptığım bu tariften küçük kavanozlardan 4 tane oldu her gün bir tane yedirdim Bebeğime kabızlık falan kalmadı
*1 dilim balkabağı
*1 adet elma
*1 adet armut
*1 tatlı kaşığı irmik
*1 5 tatlı kaşığı kuru üzüm
*6 tane kuru kayısı ve su
Kabızlığı Giderici Püre Tarifi Yapılışı Kabuklu malzemeler güzelce yıkanıp soyulur Ardından bütün malzemeler çok küçük olmayacak şekilde kesilir ve tencereye konur Meyvelerin üstünü çok geçmeyecek şekilde su eklenir yaklaşık 1 5 su bardağı kadar Karışım ocağa konur ve meyveler yumuşayana kadar pişirilir Sıcak şekilde kavanozlara doldurulur
Not: benim yaptığım bu tariften küçük kavanozlardan 4 tane oldu her gün bir tane yedirdim Bebeğime kabızlık falan kalmadı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.