Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaburga Dolması

Kaburga Dolması
0
57

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kaburga-dolmasi-2.jpg

Kaburga Dolması Tanımı İçin Gereçler

  • Kuzu kaburga
  • 4 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 tutam kekik
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • İğne ve iplik

Kaburga Dolması Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak soğanlarımızı 4 bölerek ince ince doğrayalım.
  2. Daha sonra içerisine verdiğim bütün materyalleri ekleyip düzgünce karıştıralım.
  3. Karışan soğanımızı kaburgamızın üstünden etli yerinden yer açıp içerisine dolduruyoruz ve dikiyoruz.
  4. Düdüklü tenceremizi alarak içerisine hazırladığımız kaburgayı yerleştirelim kaynar su ile üzerini geçene kadar dolduralım.
  5. Yeteri kadar tuzunu ekleyip ocağımıza alarak düdüklüden ses çıktıktan sonra yarım saat pişirelim.
  6. Kaburgamız hazır olunca içinde olan su ile pilavımızı yapalım lezzetine lezzet katacaktır.
 
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt