Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabuska Dolması

Kabuska Dolması
0
18

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Kabuska Dolması Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım dolmalık lahana
  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 adet soğan
  • 1 çorba kaşığı salça
  • Karabiber
  • Tuz
  • Nane
  • Kırmızıbiber

Kabuska Dolması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle kapuskalarımızı haşlıyoruz.
  2. Daha sonra bir tavada soğanlarımızı doğrayıp kavuruyoruz.
  3. Üstüne salça ekleyip karıştırın.
  4. Daha sonra pirinçleri atıp bir 5 dk daha kavuruyoruz.
  5. Daha sonra baharatları katıp karıştırıyoruz ve aygazı kapatıyoruz.
  6. Sonra bir adet kapuska alıp iç harcı koyup sarıyoruz ve tencereye yerleştiriyoruz.
  7. Aygaza alıp salçalı su döküyoruz dolmaların üstüne gelicek halde ben birde üstüne yağ yakıp döküyorum o da hoş tat veriyor deniyeceklere afiyet olsun .
Kabuska Dolması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt