Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kac defa aşık olunur ?

Kac defa aşık olunur ?
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kac Defa Aşık Olunur?
Aşk denilen o mucize duygu, insanın hayatına kac defa girer? Gercekten bir kere mi aşık olunur? Aşık olduğumuzda onun gercek aşk olup olmadığını nasıl anlarız?

Kac Defa Aşık Olunur?
Hep tartışılır ya, insan hayatta bir kere mi aşık olur diye Ben 35 yaşımı devirmek uzereyim ve sadece bir kere aşık oldum Birkac kere sevdim ama gercekten bir defa aşık olduğum Bundan sonra yaşam bana ne surprizler hazırlıyor, onu bilemiyorum ancak bugune kadar yaşadıklarım bunlardı

Aşkın herkese gore bir tanımı var Bana gore aşk, mantığını kaybettiğin yerdir Akılla cozulemeyecek bir histir Normal şartlarda asla yapmayacağın şeyleri yaptıran, iyiyi kotuyu ayıramadığın, karşındaki insanı objektif olarak gozlemleyemediğin, yargılarının olmadığı yerde geldiğinde, aşkın ortasında duruyorsundur

Sevginin ise farklı bir olgunluğu vardır Sevgi, rağmen yaşamaktır Doğruyu yanlışı bilerek, gunahı sevabıyla kabullenerek teslim olmak, sevgidir

Aşk dediğin kaybolmaktır Buyulu bir ormanın icinde, en sevdiğin duşler arasında yurumek gibidir Aşkın kor yanı, kayboluşunu fark etmemektir Sen olmayan bir sen yaratır Kalple ruh arasında bir yerde durur aşk ve asla aklın hukmune izin vermez

Coğu insan aşkla genclik yıllarında tanışır Gencliğin o hoyrat ve deli dolu tarafına da cok yakışır Kavak yelleri eserken başında, aşkın pembe bulutları dahil olur ve hicbir soz gonulde etki yaratmaz Guzel zamanlardır aslında, geriye donup baktığında gulumsetir insanı

Aşk kendini hayatın telaşına kapılanlardan sakınıyor diye duşunuyorum Ne zaman okulu bitirip, yaşamın gercek yuzuyle tanışsak, dertler de başlıyor Koşuşturma, gelecek kaygısı kolumuza giriyor Mantığımız bir yol cizmemizi soyluyor Ayaklar uzerinde durabilmek, gecim sıkıntısı, evlenmek isteği, belki bir cocuk beklentisi, hepsi bizi akıl duşunmeye zorluyor O yaşlarda aşktan cok, sevip guvenebileceğimiz birisini tercih ediyoruz Aşkın ilgi alanına girmiyoruz

Aradan yıllar geciyor Tam unumuzu eleyip, eleği de duvara asacakken, aşk yine ortaya cıkabiliyor Orta yaşların sonlarına doğru, muhtemelen yaşam yolumuzu oyle ya da boyle cizmiş oluyoruz Ne ektiysek bicmiş, kararlarımızı vermiş haldeyken, aşk penceremizi aralıyor Cunku artık aşk icin vaktimiz var Ustelik yorgunuz! Ruhumuz, kalbimiz, bir sıcak yureğe sığınıp dinlenmek istiyor Beklentilerin en aza indiği bu surec, o gune kadar kurduğumuz hayalleri gercekleştirmek icin bir olanak tanıyor O zamanın tadı da, ancak paylaşarak cıkıyor

Bence aşk, insanı ya genclikte, ya orta yaşlardan sonra vuruyor Elbette istisnalar kaideyi bozmaz ama aşkı sevgiyle karıştıranların da sayısı azımsanamaz Dilerim siz, o şanslı kişilerden olun Tum omrunuzu aşık ve mutlu gecirin

Alıntı : MSN Kadın

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt