Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadayıflı Tavuk Göğsü

Kadayıflı Tavuk Göğsü
0
29

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Kadayıflı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler


Muhallebisi için;
  • Yarım paket margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 paket şekerli vanilin
  • 1 litre süt
Üzeri ve alt tabanı için;
  • 1 paket muhallebilik kadayıf
  • 1 su bardağı iç ceviz

Kadayıflı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye margarinimizi alıp eritelim.
  2. Eridikten sonra unumuzu ekleyip kavuralım.
  3. Kokusu çıktıktan sonra 1 litre sütümüzü ek edelim, sütü eklerken bir yandan tel çırpıcı ile çırpalım ki topak topak olmasın.
  4. Şekerimizi de ekleyerek karıştırmaya devam edelim.
  5. Kaynamaya başlayınca altını kapatıp, 1 paket şekerli vanilin ekleyip mikserle 4-5 dakika çırpalım.
  6. Kadayıfımızla iç cevizimizi karıştıralım.
  7. Borcama bir kısmını yayalım.
  8. Yaydıktan sonra üstene muhallebimizi dökelim.
  9. Kalan cevizli kadayıfımızı da üstüne serpelim. Afiyet olsun. İnstagram; seymanur. Tanrikulu.⚠️
Not: Ben büyük dikdörtgen borcamın yarısı kadar olan borcama yaptım ⚠️.

Kadayıflı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt