Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadıköy Belediyesi'nden Okullara Tadilat

Hoş geldin! kaannns1903 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kadıköy Belediyesi'nden Okullara Tadilat
0
115

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Kadıköy Belediyesi yaz tatili boyunca öğrencilerin yeterli koşullarda eğitim alabilmeleri için ilçedeki okulların boya, bakım ve tadilatını gerçekleştirdi.

Kadıköy Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim devri için ilçedeki okulların tadilat çalışmalarını bitirdi. Belediye, öğrencilerin daha güzel kurallarda eğitim almasını sağlamak ve fiziki ortamlarını güzelleştirmek hedefiyle okulların bakım tamiratını yaz boyunca büyük bir titizlikle gerçekleştirdi.

İlçe hudutları içerisindeki yenilenmeye muhtaçlığı olan okullar belirlenerek; anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim kurumları olmak üzere birçok okulda iç ve dış cephe tamiri, iç ve dış cephe boyası, bahçe duvarı tamiri ve boyamaişlemleri yapıldı. Kimi okullara ise oyun alanları, ahşap kamelyalar, çim çit, tampon file, kauçuk yer ve bank boyamaları yapıldı. Gelen talepleri belli programlar dahilinde uzman takımlar tarafından gerçekleştiren Kadıköy Belediyesi, okulları yeni eğitim ve öğretim periyoduna hazırladı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Bayrampaşa Belediyesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, talepte bulunan ilçedeki 44 okula toplam 32 ton boya yardımında bulundu. Boya dağıtım programında konuşan Lider Atila Aydıner, “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin tertemiz sınıflarda eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Karabağlar Belediyesi, kimin vazife alanına girdiğine bakmaksızın eğitime takviye çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlayış kapsamında ilçedeki okullara, öncelik sırasına nazaran boya, badana, bakım takviyeleri veriliyor. Çalışmalar, 12 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim periyodu öncesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Karabağlar Belediyesi, her eğitim öğretim periyodu öncesi olduğu üzere bu yıl da okul bahçelerinin bakım ve temizliklerini yapıyor. Paklık İşleri Müdürlüğü takımları, ilçedeki birinci ve orta dereceli okulların bahçelerini detaylı halde temizliyor. Bu kapsamda okul bahçeleri elle ve süpürge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Mudanya Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında da gereksinim sahibi öğrencilere ve ilçedeki okullara dayanak olmayı sürdürüyor. Mudanya Belediyesi, muhtaçlık sahibi öğrencilere Zeytin Kısmı Ünitesi koordinesinde kırtasiye gereci ve okul üniforması yardımı gerçekleştirdi. Mudanya’da bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, okulların birinci günü için toplu ulaşıma ek seferler konulacağını açıkladı. Buna nazaran, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı, İstanbul ve Türkiye genelinde 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. İstanbul Büyükşehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt