Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadın Gibi Yaşamak

Kadın Gibi Yaşamak
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kadın olmak ; sadece guzel olmak demek değil, gorduğunde o guzelliğin icinde erkeğin kendi ruhunu bulabilmesini sağlayabilmektir…
Kadın olmak ; ipek saclar, pembe topuklar, ince bel değil, butun bunların icerisinde bir hanımefendi olabilmeyi başarabilmektir
Kadın olmak ; guzellik takıntısı icerisinde olmak değil, o guzelliğe akılda katabilmektir…
Kadın olmak ; insanları elinin tersiyle itip kendisinden uzaklaştırmak değil, avuclarını sımsıkı kavrayarak insana emin ellerde olduğu duygusunu verebilmektir
Kadın olmak ; cok konuşarak beynini didiklemek değil, sıradan ve kabullenilebilir yaşamın ne olduğunu bilebilmektir…
Kadın olmak ; şatafat duşkunu olmak değil, sımsıcak bir opucuğun bir tek taş yuzukten daha değerli olduğunu anlayabilmektir…
Kadın olmak ; doğum gunleri, evlenme gunleri ve bilumum ardı arkası kesilmeyen ozel gun sendromlarında pahalı hediyeler istemek değil, sadeliğin icerisinde fark edilebilir olmaktır…
Kadın olmak ; duruşu, oturuşu ve yuruyuşu abartılı olmak demek değil, kendini sus bebeği gibi ortalara atıp başkalarıyla fingirdeşmemektir…
Kadın olmak ; hangi dizi başlamış, kimler oynuyor, kim kiminle yakalanmış bunları merak etmek değil, ekonomiden, politikadan, spordan ve kulturel olaylardan haberi olmaktır…
Kadın olmak ; sırf hatun numarasıyla cahilliğini gizlemek değil, bizi kim yonetir, oligarşi, monarşi, revaluasyon, ofsayt gibi kelimelerin anlamını bilmektir…
Kadın olmak ; gezip eğlenmek değil, pazar parasını kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin, ekmeğin, soğanın, kıymanın kac para olduğunu bilmektir…
Kadın olmak ; telefonda saatlerce cak cak konuşmak değil, sonradan gelen faturalara niye boyle fatura geldi acaba diye şaşırmamaktır…
Kadın olmak ; ici vıcık vıcık dedikodu yumağı icinde kaybolmak demek değil, eşini, dostunu kollamaktır…
Kadın olmak ; marka duşkunu, moda duşkunu olmak değil, sokuk, paca boyu, fermuar dikebilmektir…
Kadın olmak ; marifetlerini sadece erkekleri elde ederken gostermek değil, tum elinden gelen marifetleri icinden gelerek, gostermelik olmadan yapabilmektir…
Kadın olmak ; dır dır konuşup adamın sinirini bozup, kafatasını attırmak değil, korolası dilini gerektiğinde tutabilmektir…

Kadın olmak ; sadece alışveriş merkezlerine gidip ne bulduysa almak değil, sana don kilot almasını, gomlek ve ayakkabı numaranı bilebilmesidir…
Kadın olmak ; sadece kendi giyiminden sorumlu olup kendini giydirmek değil, zevki seni giydirecek kadar yerinde olmaktır…
Kadın olmak ; orada burada dedikodu yaparak, laf taşımak değil, seni ayıkla pirincin taşı durumlarına getirmemektir…
Kadın olmak ; guzel gorunebilmek icin orasını burasını her yeri gorunene kadar acmak değil, dekoltesinin dozunu ayarlayabilmektir…
Kadın olmak ; saldırganlaşıp kafesinde kırbacla eğitilmeye calışılan bir aslana benzemek değil, yumuşak huylu olup erkeğinin dizlerinde tuyleri okşanan bir kedi olabilmektir…

Kadın olmak ; cağırdım, gelmedin, gec kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver demek değil, sana yureğiyle guvenmek ve inanclarıyla sokulmaktır…
Kadın olmak ; sağda solda konuşulanları gercekmiş gibi saymak değil, kimsenin arkasından konuşmamaktır…
Kadın olmak ; sınırları zorlayıp, salya sumuk ağlamak, kıytırık nedenlerden hır gur cıkarmak demek değil, sozu dinlenir, anlaşılır olmaktır…
Kadın olmak ; hayatı giyim kuşam uzerine kurmak demek değil, giydiğin gomleğe hangi pantolonun yakıştığını, uyum ve uyumsuzluğun ne olduğunu bilmektir…
Kadın olmak ; dağa cıkarken rugan ayakkabı giymek değil, spor ayakkabısı ile topuklu ayakkabının ayrımı bilebilmektir…
Kadın olmak ; of yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim demek değil, sence de uygunsa, yanındayım, ben gelirim, merak etme diyebilmektir…

Kadın olmak ; korkak ve cekingen olmak demek değil, seni seviyorum derken korkmamak, başka şeylerin arkasına gizlenmemek ve arkandan laf soyletmemektir…
Kadın olmak ; aklını sadece seksle bozmuş olmak değil, yanına boylu boyunca uzandığında goğsunde atan kalbinin yerine kendini, ruhunu, herşeyini koyabilmektir…
Kadın olmak ; yatağa boylu boyunca uzanmak değil, sana yatağa aşksız yatmadığını hissettirmektir…
Kadın olmak ; cıtır cerez gibi bir gunluk olmak demek değil, gecelik değil omurluk olarak yıllara rehaveti değil huzuru taşımaktır…
Kadın olmak ; sadece en seksi leydi olmayı bilmek değil, yeri geldiğinde hanım sultan olarak soz gecirmesini bilmektir…
Kadın olmak ; cıvık konulara takılıp zaman tuketmek değil, kusmemesini ve ayıp nedir oğrenebilmektir…
Kadın olmak ; sık boğaz edip yalancı durumuna duşurmek değil, karşısındaki insanı taşıyabilmektir…
Kadın olmak ; yapılan her tartışma sonunda karşısındaki insanı ayrılmakla tehdit etmek demek değil, sabırlı ve gururuna dokundurmadığı gibi, karşı tarafında gururunu incitmemeyi bilebilmektir
Kadın olmak ; tuzu az, şekeri cok gibi limiti olmayan prosedursuz yemeklerle işi olmak demek değil, pastırmalı kurufasulyenin yanına tereyağlı pilavı kondurabilmek ve salatasız yemeğe oturmamaktır…
Kadın olmak ; temiz olmak icin yarım şişe parfumu sıkarak suslu boyacı kupu olmak değil, opulduğu zaman etrafa buram buram parfum değil aşk kokuları sacabilmektir…
Kadın olmak ; sadece istemek demek değil, seni bir hamur gibi karmasını bildiği gibi o hamura kendisini de katabilmektir…
Kadın olmak ; parası yokken ezik, varken kudurmuş olmak demek değil, paranın gucunu bilebilmektir…
Kadın olmak ; değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmek değil, namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan cıkarırken kullanabilmek, yan gozle adam kesmemek, ustune sevgili edinmemektir…
Kadın olmak ; sarışın, renkli gozlu, uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber olmak değil, sozune guvenilir olmaktır…
Kadın olmak ; konuşulan her şeyi eşe dosta yetiştirmek değil, konuşulanların oradan dışarı cıkmamasını sağlayabilecek kadar sıkı bir ceneye sahip olmaktır…
Kadın olmak ; para lazımcılardan, kurkculerden, cep telefonu manyaklarından, dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin uzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suclayarak rahatlayanlardan, raf suslerinden, tehditkarlardan, kacaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmak demek değil, rol yapmamaktır…

Kadın olmak ; komplekslerini guzelliğiyle ortmeye calışmak değil, kendisini sevebilmektir…
Kadın olmak ; sadece koluna takıp gururla gezmesini bilmek değil, koynuna cekip şehvetle sevişmesini bilmektir…
Kadın olmak ; sadece ana olabilmek değil, cocuklarından saygı gormeyi, anaya babaya hurmet etmeyi de bilebilmektir…
Kadın olmak ; sevdiği insanı parayla pulla, kariyerle, gucle, kimin ne dediğiyle sınırlamak değil, sevdiği insanı sadece o olduğun icin sevebilmektir…