Kadınbudu Köfte (Kalan Pilavı Değerlendirmece) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı pilav (Yada haşlanmış pirinç)
- 250 gram kıyma
- 1 tutam maydanoz
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı galeta unu
- 2 yemek kaşığı un
- Sıvı yağ
Kadınbudu Köfte (Kalan Pilavı Değerlendirmece) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kalan pilavımızı kaseye alalım.
- Üzerine kıymayı ve baharatları ek edin ve yoğurun, hal verin.
- Galeta unu ve olağan unu karıştırın, yumurtayı çırpın.
- Şekil verdiğiniz köfteleri evvel yumurtaya sonra galeta unu karışımına bulayıp, kızgın yağda çevire çevire önlü gerili kızartın.